Boks maçı kavgaya döndü! Türk ve Rus dövüşçü birbirine girdi

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde bir spor salonunda düzenlenen boks şampiyonasında istenmeyen olaylar yaşandı. Türk ve Rus boksör arasında oynanan karşılaşma sırasında çıkan gerginlik kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Boks maçı kavgaya döndü! Türk ve Rus dövüşçü birbirine girdi
Boks maçı kavgaya döndü! Türk ve Rus dövüşçü birbirine girdi
GİRİŞ 26.04.2026 00:12 GÜNCELLEME 26.04.2026 00:21

Emirhan Kalkan ile Sergei Gorokhov, Hafif Ağir Sıklet maçında Beşirli Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maç esnasında taraflar arasında yaşanan tartışma, sporcuların köşelerine çekilmesi gerekirken devam etti. Antrenörler ve görevlilerin de dahil olmasıyla birlikte ring bir anda karıştı, salonda adeta arbede yaşandı.

Olayın büyümesi üzerine güvenlik ekipleri müdahale ederken, karşılaşma yarıda kesildi. Yaşanan kavgayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.