Kuzey Tunçelli, Avrupa şampiyonu oldu!

Milli yüzücü Kuzey Tunçelli, Avrupa Su Sporları Şampiyonası erkekler 1500 metre serbest stilde Avrupa şampiyonu oldu.

GİRİŞ 23.06.2024 19:55 GÜNCELLEME 23.06.2024 20:40
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sırbistan'da devam eden Su Sporları Avrupa Şampiyonası'nda milli yüzücü Kuzey Tunçelli, 1500 metre serbestte altın madalya kazandı.

Türkiye Yüzme Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Belgrad'daki Milan Gale Muskatirovic Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada Kuzey, 1500 metre serbest stil finalinde yer aldı.

Finali 14.55.64'lük derecesiyle birinci sırada bitiren Fenerbahçeli milli yüzücü, Avrupa şampiyonu oldu.

Bakan Bak'tan Avrupa şampiyonu milli yüzücü Kuzey Tunçelli'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Su Sporları Avrupa Şampiyonası'nda 1500 metre serbest stilde altın madalya kazanan milli yüzücü Kuzey Tunçelli'yi tebrik etti.

Bakan Bak, yayımladığı mesajda, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da altın madalya kazanan milli sporcuyu kutlayarak, "1500 metre serbest finalinde 14.55.64'lük derecesi ile altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Kuzey Tunçelli'yi kutluyorum. Altın madalya elde edilmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyor, milli sporcumuzun başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 28
  • Mahir Sayan 3 gün önce Şikayet Et
    Helal olsun kuzey, sırada olimpiyat başarısı inşallah.
    Cevapla
  • DEVLET ADABI 3 gün önce Şikayet Et
    Helal olsun KARDEŞİMMM böyle devam sakın haaaa sözde Erkek Milli Futbol takımı gibi sıradan takımı zar zor 3 ' bir yenip sonra Avrupa Futbol Şampiyonu olmuş gibi kazanmış gibi havalara girme kendini DEV AYNASINDA görme rakiplerini küçümseme yoksa sonu hüsran olur DİSİPLİN...DİSİPLİN...DİSİPLİN...bak Portekiz Futbol Milli Takımına CR7 yaşı 40 PEPE 41 yaşında bizim takıma GÖZ açtırmadılar
    Cevapla
  • misafir 3 gün önce Şikayet Et
    fenerbahçeli milli sporcumuz demek bu kadar zor mu?
    Cevapla
  • misafir 3 gün önce Şikayet Et
    fenerbahçeli milli sporcumuz demek bu kadar zor mu?
    Cevapla
  • İso 3 gün önce Şikayet Et
    kardeşim başarıların daim olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle