Gökhan Gönül'den sürpriz karar! Süper Lig ekibine yardımcı antrenör oldu

A Milli Takım, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski oyuncularından Gökhan Gönül, Gençlerbirliği’nde yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

GİRİŞ 11.07.2026 20:10 GÜNCELLEME 11.07.2026 20:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski oyuncularından Gökhan Gönül sürpriz bir kararla Süper Lig'e döndü.

Gökhan Gönül, Gençlerbirliği’nde yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

METİN DİYADİN'İN YARDIMCISI OLACAK

Kulüpten yapılan açıklamada, Gençlerbirliği altyapısında yetişen 41 yaşındaki Gökhan Gönül'ün teknik direktör Metin Diyadin'in ekibinde yardımcı antrenör olarak görev alacağı belirtilerek şu ifadelere de yer verildi:

"Altyapımızda yetişerek Türk futbolunun zirvesine adını yazdıran Gökhan Gönül, kulübümüze bu kez yardımcı antrenör olarak geri döndü. Futbola Bursa Yolspor'da başlayan; profesyonel kariyerine ise Gençlerbirliği, Gençlerbirliği ASAŞ, Gençlerbirliği OFTAŞ, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor formalarını terleterek devam eden Gökhan Gönül, halen Süper Lig tarihinde en fazla müsabakaya çıkan oyuncular arasında yer alıyor. Kariyeri boyunca Avrupa kupalarında 76 maçta görev yapan tecrübeli futbol adamı, Fenerbahçe ile 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşarken, Beşiktaş formasıyla da 1 kez Süper Lig şampiyonluğu kupasını kaldırdı. A Milli Takım formasını 66 kez giyen Gönül, ay-yıldızlı ekibimizin 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri kadrosunda da yer aldı. 2024 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Ümit Milli Takım'da yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerini yürüterek antrenörlüğe adım attı."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Hüsamettin 1 ay önce Şikayet Et
    Fenere piyango vurdu yine. Fenere gönüllü yatarlar 6 puan cepte
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bi feneri yenerler gerisi boş
    Cevapla
  • Özel dusunce 1 ay önce Şikayet Et
    Desenize FB Ankara'da 3 puanı gönderdiği ajanla alicak oyuncu dizilimi ve oynama şekli gokandan ismaile tez ulaşır bodrum spor gibi olur bunlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gökhan efendi çocuktur. Futbolculuğunda hiç bir pisliği olmayan saygın işine saygındı. Yolu açık olsun. Metin hocaya katkısı opacaktır, ki Metin hoca işinin hakkını verenlerden. Sadece yönetime güvenmiyorum.
    Cevapla
  • Ahmet muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği için olabilecek en iyi teknik direktör ve yardımcısı bir araya gelmiş , yöneticiler akıllı davranıp bu ikiliye herhalukarda sahip çıkmalı mutlaka başarı gelecektir. İkisinede başarılar diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle