Canlı yayında Filistin için gözyaşlarına boğuldu!

WTA Finalleri'nde mücadele eden dünyaca ünlü Tunuslu tenisçi Ons Jabeur, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de yaşanan insanlık dramı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Canlı yayında Filistin için gözyaşlarına boğuldu!
Canlı yayında Filistin için gözyaşlarına boğuldu!
GİRİŞ 02.11.2023 14:48 GÜNCELLEME 02.11.2023 14:48
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken spor dünyasından da tepkiler yükselmeye devam ediyor. Meksika'nın Cancun şehrinde devam eden WTA Finalleri'nde mücadele eden dünyaca ünlü Tunuslu tenisçi Ons Jabeur, turnuvanın ikinci maçında Wimbledon finalinde yenildiği Marketa Vondrousova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle mağlup etmeyi başardı. Mücadele sonrası kamera karşısına geçen Ons Jabeur, Gazze'de yaşanan çocuk ve bebek ölümlerine değindi. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Marketa Vondrousova'yı mağlup ettikten sonra duygusal bir röportaj veren Ons Jabeur, Filistin'de yaşanan olaylara tepkisiz kalamadı ve gözyaşlarına boğuldu.

TEPKİ GÖSTERDİ: BARIŞ İSTİYORUM

Açıklamaları sırasında zor anlar yaşayan Ons Jabeur, Filistin'de yaşanan insanlık dramına tepki gösterdi ve ödül parasının bir kısmını bağışlayacağını açıkladı:

"Galibiyetten dolayı çok mutluyum ama son zamanlarda pek mutlu değilim. Dünyadaki durum beni mutlu etmiyor. Üzgünüm. Her gün çocukların ve bebeklerin öldüğünü görmek çok zor. Bu çok üzücü. Ödül paramın bir kısmını Filistinlilere yardım etmek için bağışlamaya karar verdim. Bu galibiyete sevinemem. Bu siyasi bir mesaj değil, insanlıktır. Bu dünyada barış istiyorum. Bu kadar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İnsan bu işte siyonizm dünyayı kendisine köle etmiş. Hitler doğru demiş öldürmediğim her bir Yahudi için bana küfür edeceksiniz diye.
    Cevapla
  • vanlı hasan 6 ay önce Şikayet Et
    VİJDAN SAHİBİ HER İNSAN bu mevzuda ağlar
    Cevapla
  • adam 6 ay önce Şikayet Et
    Tunus halkı böyle ama yönetimi ateşkese hayır oyu veren bir ülke hesabını nasıl verecek düşünsün
    Cevapla
  • Emin 6 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Nejdet SEZER başta olsaydı, Türkiye’de hayır oyu verirdi
    Cevapla
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    Allah cc, Müslümanların umumuna yardım etsin. Müslümanların dualarını duysun kafirlerin münafıkların yahudilerin hristiyanların paganların ziyonistlerin duasını duyma Ey Rabbimiz Allah cc
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Devletini yönetenlere bir tokat bu hareket. Tebrikler Acaba bu sporcu da yetki olsa tepkisi nasıl olurdu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle