Milli sporcu, hurdaya dönen otomobilden sağ çıkamadı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan milli kick boksçu Buket Kaya hayatını kaybetti.

GİRİŞ 23.10.2023 11:57 GÜNCELLEME 23.10.2023 12:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı üzerinde R.Ö.'nün sürücüsü olduğu otomobil, patates yüklü K.Ö.'nün kullandığı tıra arkadan çarparak orta refüje çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilden yaralı olarak çıkartılan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobilde bulunan milli sporcu Buket Kaya'nın ise hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen otomobil ise incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kayseri Spor A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Cenk 6 ay önce Şikayet Et
    Allah taksiratını af etsin. Rahmet eylesin
    Cevapla
  • MERSİNLİ 6 ay önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye nin başı sağ olsun
    Cevapla
  • Türkiye için 6 ay önce Şikayet Et
    ah bu telefonlar birde bu hareketi hiç belli olmayan kamyonlar
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    kamyonların kullandığı yakıt denetlensin. o kadar ki bazı kamyonlar otobanda bile 40-50 km/h hızla ancak gidebiliyor. arkadan gelen otomobilin bunun hızını tahmin edemediği için arkadan kamyona çarpma çok oluyor tutkuyede bir de cep telefonu baş belası. trafikte elinize almayın
    Cevapla
  • Murat gözükara 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.... Ama hız aşırı hız... yazık... Kurallara uymak lazım
    Cevapla