Taekwondo ailesi deprem için tek yürek

Doğu ve güneydoğu anadolu bölgesi’nde pazartesi sabahı meydana gelen ve 10 ilde büyük hasara yol açan deprem için tüm türkiye harekete geçerken spor ailesi de tek yürek oldu.

Taekwondo ailesi deprem için tek yürek
Taekwondo ailesi deprem için tek yürek
GİRİŞ 22.02.2023 19:54 GÜNCELLEME 23.02.2023 13:08

Taekwondo camiası depremzedeler için seferber oldu. Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrasında Taekwondo ailesi depremzedeler için tek vücut oldu. Ayni ve nakti yardımlarla depremzedelere destek olan Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, yönetim kurulu üyeleri Recep Temtek, Seyfullah Özdemir ve Zülküf Türkoğlu ile birlikte Kahramanmaraş ve Hatay’a gitti. Buralarda incelemelerde bulunan Taekwondo yönetimi depremde yaralanan hakem, antrenör ve sporcularla da bir araya geldi. Vefat eden sporcu antrenör ve hakemlerin yakınlarına da ayrıca taziye de bulundu.



Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin bütün Türkiye’yi derinden etkilediğini belirterek, “Acılar hepimizin acısıdır. Felaketin boyutunu görünce insan daha da çok yıkılıyor. Acımız gerçekten çok büyük. Yüce rabbimiz böyle bir acıyı bir daha göstermesin inşallah diyoruz. Deprem olan illerimizi tek tek ziyaret ettik. Yaralanan ve vefat eden hakem, teknik kurul, antrenör ve sporcularımız oldu. Aynı zamanda müsabık ve hakem olan Eda Görüroğlu kardeşimizi hastanede ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Vefat eden Cemal Toman ve eşi Songül Toman, Siyabe Nur Ödemir, Adil Türk ve Abdullah Demir kardeşimizin yakınlarına da başsağlığı dileklerimizi ilettik. Taekwondo ailesi olarak insanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.   

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.