Taekwondo Milli Takımı'na İlbank damgası

İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele edecek 16 kişilik taekwondo milli takım kadrosunda 7 İlbanklı sporcu bulunuyor.

Taekwondo Milli Takımı'na İlbank damgası
Taekwondo Milli Takımı'na İlbank damgası
GİRİŞ 18.07.2022 14:52 GÜNCELLEME 18.07.2022 14:52

Özellikle güreş, voleybol ve tekvando gibi branşlara yaptığı katkı ile Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri haline gelen İlbank Spor Kulübü 9-18 Ağustos tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele edecek 16 kişilik Taekwondo Türk Mili Takım kadrosuna 7 sporcu verdi. Kadınlarda 46 kiloda Emine Göğebakan, 49 kiloda Rukiye Yıldırım, 53 kiloda Zeliha Ağrıs, Erkekler 54  kiloda Deniz Dağdelen, 68 kiloda Ferhat Can Kavurat, 74 kiloda Muhammed Emin Yıldız ve 87 kiloda Enbiya Taha Biçer, 16 kişilik Taekwondo Milli Takım kadrosuna davet edildiler. 

YUSUF BÜYÜK: "SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Aynı zamanda İlbank Spor Kulübü Başkanı da olan İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük, spora büyük yatırım yaptıklarını ifade ederek, "Çocuklarımız da bizi mahcup etmediler ve her gittikleri organizasyonda bizi başarıyla temsil ettiler. Kendileriyle gurur duyuyorum” diye konuştu.



Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ise önemli organizasyonlar arefesinde olduklarını ifade ederek, “İslami Dayanışma Oyunları Konya’da gerçekleştirilecek. Ülkemizde yapılacak olan bu organizasyondan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Milli takımımızın yarısı İlbanklı sporculardan oluşuyor. Bu İlbank’ın spora bakış açısını gösteriyor. Hem Genel Müdür Yusuf Büyük’e hem de antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah Konya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.