Formula 1'de korkunç kaza! Araç metrelerce takla attı

F1 Britanya Grand Prix'i kaza ile başladı. Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sinde korkutan bir kaza yaşandı.

GİRİŞ 03.07.2022 17:38 GÜNCELLEME 04.07.2022 11:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'si, ciddi bir kazayla başladı.

İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki 5,8 kilometrelik Silverstone Pisti'nde düzenlenen yarışının ilk turunda, Alpha Tauri'den Yuki Tsunoda, Alpine'den Esteban Ocon, Mercedes'ten George Russell, Alfa Romeo'dan Guanyu Zhou ve Willams'tan Alexander Albon'un araçları kazaya karıştı.

Aracı takla atan pilot Guanyu Zhou

Kazada Zhou'nun ters dönerek kum havuzuna sürüklenen aracı, taklalar atarak bariyerleri aştı. Tribünlere çarpan araç ancak bu şekilde durabildi. Kazanın ardından yarış durduruldu.



Uzun uğraşlar sonucu aracından çıkarılarak sağlık merkezine götürülen Çinli pilotun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Görgü şahidi :) 1 yıl önce Şikayet Et
    Çınlinin suçu yokki. Videoyu yavaşlatıp bir kaç kez başa alıp izleyin. Sağ tarafındaki gruptan beyaz araba aniden sola kayıp ona çarpıyor.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    çin pazarı için her yere çinli sokuyorlar.
    Cevapla
  • Cuneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarışı izlediniz mi bilmiyorum lakin bu kazada en son kusir aranacak adam zhou, Kazanın baş sorumlusu Gasly bana sorarsanız..
    Cevapla
  • Kızıldereli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çinliler araba sürmekten ne anlar.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bu organizasyonda ne iş yaptığını bilen var mı? Her yarışta kaza yapıyor aracı arızalanıyor yarış bitirdiği Yok
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 yıl önce Şikayet Et
    Parası var !
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Para para para, yokluğu bir dert, çokluğu başka bir dert.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle