Vladimir Putin'in başkanlığı askıya alındı!

Uluslararası Judo Federasyonu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in federasyondaki onursal başkanlık ve büyükelçi statülerinin askıya alındığını duyurdu.

GİRİŞ 27.02.2022 13:29 GÜNCELLEME 27.02.2022 14:16
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in onursal başkanlık ve Büyükelçi statülerinin askıya alındığına dair Uluslararası Judo Federasyonu'ndan bir açıklama yapıldı.

Federasyondan yapılan açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'ya devam eden saldırıları nedeniyle bu yönde bir karar alındığı vurgulandı.



Dövüş sanatlarıyla yakından ilgisi olduğu bilinen Putin'in, küçük yaşlarda başladığı judoda siyah kuşağı bulunuyor.

YORUMLAR 26
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Putin rusyayı dünyaya rezil ettin.bu gurur ve kibrinle.saki daha yumuşak olabilirdin.artık dünyada sözün ne kadardinlenir.bir an öncebataklıktan çık ve sınırlarına dön.kırımdanda çık.komşu komşununkülüne muhtaçtır.sen ocaktaki yeneği çalmaya çalışıyorsun.ayıp ayıp.böylekomşuluk olmaz.tamamabd oyun oynuyor sana tuzak kuruyor.senin oyunun savaşmı .demirperde alışkanlığınız devam ediyor.güvenlik konseyi dağılmalıdır.birleşmiş milletler yeniden yapılandırılmalıdır.
    Cevapla
  • karabahtim 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim önerim: Rusyaya zirhli heykel ihracatini durdurun. Aninda Rus ekonomisi çöküşe geçer. Swift mwift hikaye. En önemli yaptirim, heykel ambargosu.
    Cevapla
  • BM üyelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıytırık işler yerine BM daimi üyelikten şutlayın..
    Cevapla
  • sebahattin 2 yıl önce Şikayet Et
    savaşı desteklemiyorum ama adam ne diyor leningrad sokakları bana birşey öğretti eğer dövüş kacinilmassa ilk yumruğu sen atmalisin diyor ve diyor ki halkına bizmi sınırımıza evimizin önüne füze yigiyoruz onlarmi diyor?
    Cevapla
  • Hyt 2 yıl önce Şikayet Et
    O kalitesiz tanklarinizla nereye kadar Avrupa NATO ordusu girse ukraynaya sizi darma dağın eder potin post pahalı bu sefer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle