Abdullah Öztürk'ten altın madalya!

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda milli sporcu Abdullah Öztürk, masa tenisinde Güney Koreli rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

GİRİŞ 30.08.2021 11:42 GÜNCELLEME 30.08.2021 13:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları masa tenisi tek erkeklerde (C4) Abdullah Öztürk, finalde Güney Koreli Young Gun Kim'i 3-1 yenerek üst üste ikinci kez paralimpik oyunları şampiyonu oldu. Milli sporcu ayrıca Türkiye'ye, Tokyo’daki ilk altın madalyasını getirmeyi de başardı.



2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Türkiye, ilk altın madalyasını kazandı. Masa tenisi tek erkeklerde (C4) Abdullah Öztürk, finalde Güney Koreli Young Gun Kim'i 3-1 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Üst üste ikinci kez paralimpik oyunlar şampiyonu olan Öztürk, bu başarısıyla para halterci Nazmiye Muratlı’dan sonra üst üste paralimpik oyunları şampiyonu alan 2. sporcu olurken, toplamda da 3. madalyasını kazanarak bunu başaran 3. sporcu olarak adını tarihe yazdırdı.

YORUMLAR 21
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trabzonlular olmasa ülkede sporda başarı olmayacak
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    HAY maşaAllah BarekAllah sana
    Cevapla
  • misur 2 yıl önce Şikayet Et
    helâl olsun koçuma masa tenisinde çin kore ve japonlar 1 numaradır onları geçip 1 inci olmak süper helâl sana koçum ALLAH yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.Başarılarının devamını dilerim Tebrikler
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle