Taha Akgül'den isyan! 'Varsa yoksa futbol...'

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) sıfır puan alarak turnuvaya veda ederken Milli güreşçi Taha Akgül, "Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese." diyerek sitem etti.

Taha Akgül'den isyan! 'Varsa yoksa futbol...'
Taha Akgül'den isyan! 'Varsa yoksa futbol...'
GİRİŞ 21.06.2021 09:56 GÜNCELLEME 21.06.2021 10:36
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bakü'de İsviçre ile karşı karşıya gelen A Milli Takım sahadan 3-1 mağlup ayrıldı ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) 3 yenilgi ile veda etti.

Tokyo'da düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek olan milli güreşçi Taha Akgül, sadece futbola olan ilgiye sitem ederek insanların olimpiyat sporcularına da destek vermesini istedi.

Milli güreşçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizimi sizini mi var bu işin? Bütün sporcular bizim bütün sporcular sizin. Bu ülkede sadece futbol yok. 1 ay kaldı olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir olimpiyat takımımız var ama kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese." ifadelerini kullandı. 



Öte yandan Taha Akgül, "Bizim çocuklar nasıl özel uçakla turnuvaya götürüldüyse özel uçakla da geriye getirdiniz. Bizim olimpiyat evlatlarımızı da tarifeli uçaklarla götürün..." yazılı bir paylaşıma da RT yaptı. 

 

YORUMLAR 36
  • Kâbus 41 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon haklı tek başına kendi sıkletinde t.c yi temsil ediyo
    Cevapla
  • Ozip 2 yıl önce Şikayet Et
    Karate izlenmeyebilir, güreş sevilmeyebilir, haltere kimse değer vermeyebilir. Ama devlet bunu yaparsa bu ayıptır. Sadece kadına destek reklamlarında akla gelen voleybolcu, halterci kızlarla omuz omuza lafları ile olmaz. Allah yolunuzu açık etsin olimpiyatlarda yarışacak #bizimevlatlar
    Cevapla
  • Fsd15 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı,avrupa dünya olimpiyat şampiyonu ,saygı duyacağız
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Birazda bizden kaynaklanıyor, stadları doldurmayın, gitmeyin futbol maçlarına olsun bitsin. Taha az bile söylemiş
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cunku futbolda iyi paralar donuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle