Olimpiyatların iptaliyle ilgili flaş açıklama!

Kovid-19 pandemisinde durum kötüleşmeye devam ederse Tokyo Olimpiyatları'nın iptal edilebileceği açıklandı.

Olimpiyatların iptaliyle ilgili flaş açıklama!
Olimpiyatların iptaliyle ilgili flaş açıklama!
GİRİŞ 15.04.2021 23:40 GÜNCELLEME 15.04.2021 23:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Japonya'da iktidarda bulunan Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Sekreteri Nikai Toşihiro Perşembe günü bir açıklama yaparak, Kovid-19 pandemisinde durum kötüleşmeye devam ederse, bu yaz yapılacak Tokyo Olimpiyatları'nı iptal etmenin bir seçenek olabileceğini söyledi.

Kyodo Haber Ajansı'na göre, Japonya Başbakanı Suga Yoşihide liderliğindeki iktidar partisinin iki numaralı ismi olan Nikai, bir televizyon programına yaptığı konuşmada, koronavirüsün yayılmasının organizatörleri etkinliği gerçekleştirmenin güç olacağını düşünmeye itmesi durumunda Olimpiyat Oyunları'nın iptalinin söz konusu olabileceğini belirtti.

YORUMLAR 4
  • Abdullah64 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar hacca gidemiyor kardeşim, olimpiyat neymiş
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Yukarda Allah var. Bu Olimpiatlar aslinda bizim hakkimizda ama Japonya rüsvet verip Olimpiatlari ülkesine tasidi. Bilmeyenler icin, sonradan Japonya Hükümeti oylamaya rüsvet karistigi icin Türkiyeden özür dilemis, Olimpiatlari Türkiyenin hak ettigini söylemislerdi.
    Cevapla
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yerde ve gökte aranmaz, O ilmiyle, kudretiyle, hikmetiyle.. her yerdedir. Çünkü Allah’ın olmadığı hiçbir yer yoktur. O’na bir mekân ve yer isnat etmek söz konusu olamaz. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir.
    Cevapla
  • Erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de "Her işte bir hayır vardır" finalde Tokyo ya kaptırmıştık olimpiyatları. iyiki de kaptırmışız:))
    Cevapla