Yusuf Kaya Dünya İkincisi

Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından Fransa Nimes şehrinde düzenlenen salon okçuluk turnuvasında Yusuf KAYA, Genç Erkekler Klasik Yay kategorisinde dünya 2'si olarak gümüş madalyayı ülkemize getirdi.

Yusuf Kaya Dünya İkincisi
Yusuf Kaya Dünya İkincisi
GİRİŞ 24.01.2020 17:08 GÜNCELLEME 24.01.2020 17:08

Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen salon okçuluk turnuvalarının dördüncü ayağı Fransa Nimes şehrinde 17-19 ocak tarihlerinde yapıldı. Brady ELLİSON, Alexis RUİZ, Braden GELLENTHİEN ,Kang Chae YOUNG gibi dünya şampiyonlarının katıldığı turnuvaya ülkemizden de farklı kategorilerde  sporcular katıldı.

 

 

Türkiye 'den Ases Demka Okçuluk adına katılan Yusuf KAYA Genç Erkekler Klasik Yay kategorisinde dünya 2.si olarak gümüş madalyayı ülkemize getirdi.

8.sınıf öğrencisi olan Yusuf KAYA lise giriş sınavlarına hazırlanırken antrenmanlarını aksatmadığını, aksine konsantrasyon ve motivasyon konusunda antrenmanların kendisine katkısı olduğunu, güç kazandığını ifade etti.

 

 

Hedefinin Kabataş Erkek Lisesini kazanmak olduğunu belirten genç sporcu "Bunun için çok çalışıyorum ve biliyorum ki kazanmanın yolu çok çalışmaktan geçiyor. Hedefim iyi bir lisede eğitimime devam etmek ve ilerleyen yıllarda milli takımda ülkemi en güzel şekilde temsil etmektir. Sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma tavsiyem, zamanlarını iyi planlasınlar ve ok atmaya başlasınlar." dedi.