Sharapova'ya Birleşmiş Milletler'den kötü haber!

Birleşmiş Milletler, kalkınma programı iyi niyet elçisi Rus tenisçi Maria Sharapova'nın görevini askıya aldı.

Sharapova'ya Birleşmiş Milletler'den kötü haber!
Sharapova'ya Birleşmiş Milletler'den kötü haber!
GİRİŞ 15.03.2016 17:11 GÜNCELLEME 15.03.2016 17:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Doping kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak tenisten men edilen Rus Maria Sharapova'nın, Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı iyi niyet elçiliği görevi askıya alındı.

BM Kalkınma Programı medya servisinden alınan bilgiye göre, 4 yıla kadar ceza alma ihtimali bulunan 28 yaşındaki Sharapova'nın, iyi niyet elçiliği durduruldu. 

Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan Sharapova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda yapılan doping testinin, yasaklı maddeler listesine girdiğini bilmeden kullandığı meldonyum yüzünden pozitif çıktığını açıklamıştı.

YORUMLAR 3
  • Sukru 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya uçak kirizinde Türkiye aleyhine bir konuştu spor hayatı bitti hatunun :)) Allahın sopasını bir kere yemeye dur ifla olmaz bundan sonra.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş rusya krizinde Türkiye aleyhinde konuşuyordu.Bunlardan iyi niyet eskisi bile olmaz.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    10 yıldır meldonium maddesi kullanmış.kalp hastaları için bu ilaç.kanın akışını hızlandırıyor. Performans artırıyor.ve bu maddeden ceza alankarın alayı rus ukraynalı kazak.ilaç letonyada üretiliyor.yani bunu bilerek kullanmışlar.senelerce bu ilacın ekmeğimi yediler.Çeksinler cezalarını.nikr tag hauer porsche falan herkes sponsorluğu iptal etti.çok iyi oldu.
    Cevapla