Demirkol: Sezon sonunda gider

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in sezon sonunda görevinden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu iddia etti.

Demirkol: Sezon sonunda gider
Demirkol: Sezon sonunda gider
GİRİŞ 15.04.2015 13:35 GÜNCELLEME 15.04.2015 13:35

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in sezon sonunda görevinden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu iddia etti. 

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda değerlendirmelerde bulunan Demirkol, "Bilic, sezon sonu gidecek gibi duruyor ve bu beni üzüyor. Arsene Wenger ve diğer örnekleri hep veriyoruz. Başarısız olursan gidersin ama Beşiktaş'taki durum farklı bir durum, Beşiktaş'taki durum kurulum aşamasıdır." dedi.
 
"BEŞİKTAŞ BU KURALI NASIL KABUL EDER?"
 
Beşiktaş'ın yeni yabancı kuralını kabul etmesini de eleştiren Demirkol, "Bilic bu takımı şampiyon yapamazsa olacakları Beşiktaş Yönetimi biliyor ancak sorunun temelinde Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon uygulanacak olan yabancı kuralını kabul etmesi yatıyor. Bilic ve ekibi yerli kadrosunu kurmuş, yatırımını ona göre yapmış ancak birden yabancı kuralı değişiyor ve Beşiktaş Yönetimi de bu durumu kabul ediyor, inanılır gibi bir durum değil." şeklinde konuştu.