Dilmen'den Drogba'ya: Surat asmayacaksın

Galatasaraylı Didier Drogba'nın Bursaspor maçından sonra oyundan çıkarken tavır yapmasına yorumcu Rıdvan Dilmen'den açıklama geldi.

GİRİŞ 26.08.2013 11:13 GÜNCELLEME 26.08.2013 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba'nın Bursaspor maçında oyundan alınmasına tepki vermesi hakkında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu.

NTV Spor'da konuşan yorumcu isim Rıdvan Dilmen, "Drogba artık maçın ortalarında savunmaya yardımcı olmaya ve sallanmaya başladı. Onun çıkıp Burak'ın sahada kalması doğruydu" diyerek yıldız futbolcunun oyundan alınmasının doğru bir tercih olduğunu ifade etti.

Fatih Terim'in orta sahayı kalabalık tutmak istediğini dile getiren Dilmen, "Galatasaray top kaybetmeye başlayınca Terim orta sahayı 5 kişiye çıkartıyor ve Drogba'yı kenara alıyor. Drogba da surat asıyor, asmayacaksın. Ben de Terim'in yerinde olsam aynısını yapardım. Terim Drogba'yı çıkartarak 1-0'ı korumak istedi" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didiero Drogba, Bursaspor maçının 66. dakikasında oyundan alınınca yedek kulübesine gitmeden direkt olarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.

YORUMLAR 4
  • MenesH 10 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan bence haklı.... Eğer çıkarılmasının yanlış olduğunu düşünüyorsa o zaman futbolu bırakmadan aynı zamanda antronörlük de yapsın, fatih'i göndersinler madem şikayetçiler Drogba hem teknik direktör hem futbolcu olsun. Herkes haddini bilecek o kadar, futbolcuysan sana verilen süre içinde görevini yapacan. Teknik direktörü eleştirecek olanlar var ama bunlar futbolcular değil bence, onun tercihidir beğenilmezse gönderilir...
    Cevapla
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Çıkan drogba, çıkaran F.Terim. ama eleştirilen rıdvan dilmen. kardeşim sen iyi oyanasan da seni çıkaran teknik kadroya saygı duyacaksın mesele bu!
    Cevapla
  • İbrahim ÇELİK 10 yıl önce Şikayet Et
    size dert oldu.. adam sinirlenir veya başka türlü tepki gösterir size ne kardeşim ortalığı karıştırmaktan başka birşeyiniz yok sizin. adam haklı bence çıkarılmama konusunda. çıktıktan sonra gördük takımın halini. sizin haddinize değil drogba yı eleştirmek. sanki siz hiç sinirlenmediniz maçtan çıkarılırken.
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 10 yıl önce Şikayet Et
    RIVAN !!!. Haklısın Rıdvan GS iyi oyarken Drogba yı çıkartınki Rakip takımlar gol atsın..Sen de Fotbolculuk yaptın..Söyle bana yerine alınan Emre yi sahada gördünmü ne yaptı..Drogbanın başında 3-4 Rakip oyuncu beklemiyormuydu?? Drogba o yaşına rağmen Kele içersinden bile top çıkarmıyormuydu?? Neden Drogba yı değiştiriyorsun..takım eksik oynasın diyemi Rıdvancığım sen o güzel akıllarını Aziz amcana sakla....
    Cevapla