Sağlam imzayı attı! Toplantıda Batalla gerginliği

Bursaspor, teknik direktörlük koltuğuna Ertuğrul Sağlam getirdi. Sağlam düzenlenen basın toplantısı ile 3 yıllık imza attı.

GİRİŞ 15.06.2015 14:27 GÜNCELLEME 15.06.2015 15:37

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlüğüne Ertuğrul Sağlam getirildi. Sağlam bugün düzenlenen basın toplantısı ile 3 yıllık sözleşmenin altına imza attı.

Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısına büyük ilgi gösteren Bursaspor taraftarı, basın odasını tıklım tıklım doldurdu. Bursasporlu taraftarlar ile Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı arasındaki Batalla diyaloğu basın toplantısına damga vurdu.

Bursaspor taraftarına "taktınız kardeşim Batalla'ya" diyen Recep Bölükbaşı; "Bursaspor, ligde ses getirerek devam edecektir. Şampiyonluk bizi kesmez. Hedefimiz Avrupa ve Dünya kulübü olmak. Ertuğrul Hoca 'Tatil yapmayacağım, çok heyecanlıyım' dedi. 10 gündür büyük Bursaspor'u yaratmak için çalışıyoruz" Yeni sezonda inşallah bir aksilik olmazsa maçlarımızı yeni statta oynayacağız. O stat 35-40 bin dolmalı" Taktınız Batalla, Batalla, Batalla 32 yaşında kardeşim. Bende içinizde biriyim, bende geri vites yok. Hocamıza saygısızlık yapıyorsunuz. "Bırakın Batalla'yı. Adam 32 yaşında ölmüş gitmiş. Biz ne Batalla'lar çıkaracağız." dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: "YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ"

Bursaspor'da yeniden tarih yazabileceklerini ifade eden Sağlam, "Temelini attığımız stadın çimlerine basmak nasip olacak; Allah'a şükürler olsun. İşimiz kolay değil hatta öncekinden zor. Ben bu camianın gücüne inanıyorum. Bizden ne istediğinin farkındayız. "Bu takımla kurduğumuz gönül bağı hala çok sağlam ve dimdik ayakta duruyor. "2,5 sene önce 'Yeniden gelmek için gidiyorum' dediğimde bu kadar yoğun duygularla döneceğimi düşünmemiştim. Biz inşallah Bursaspor'da yeniden bir tarih yazacağız ve herkesi de yanımızda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.