Taraftar sahaya girdi, maç tatil oldu!

PTT 1. Lig'deki Ankaragücü-Torku Konyaspor karşılaşmasında çıkan olaylar sonucu maçın hakemi Mürvet Sezer karşılaşmayı tatil etti.

GİRİŞ 23.12.2012 14:03 GÜNCELLEME 23.12.2012 16:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

PTT 1. Lig'de oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında, evsahibi takım taraftarları konuk ekibin taraftarlarına saldırdı. Daha sonra taraftarların sahaya inmesi nedeniyle de maç yarıda kaldı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan ve Torku Konyaspor'un 3-0 üstünlüğünde süren maçın 42. dakikasında Ankaragücü taraftarları, sahaya inerek, saatli kale arkası tribününde yer alan Torku Konyaspor taraftarlarına saldırdı. Çok sayıda taraftarın karıştığı olayda, emniyet güçlerinin yetersiz kaldığı gözlenirken, sarı-lacivertli futbolcularla, polisler arasında da tartışmalar yaşandı.

Torku Konyaspor taraftarları emniyet güçleri eşliğinde stattan çıkartılırken, Ankaragücü Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de sahaya inerek bir süre taraftar liderleriyle görüştü. Olayların ardından hakem ve iki takım oyuncuları da soyunma odasına girdi. Daha sonra maçın tatil edildiği açıklandı.

Taraftar sahaya girdi, maç tatil oldu!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 3
  • Talha Ünal 11 yıl önce Şikayet Et
    52 yıldır ankarada yaşayan bir kişi olarak diyorumki. bu ankaragücünü değil birinci lige 10 ncu lige atacaksın böyle spor olmaz
    Cevapla
  • Erol Cömert 11 yıl önce Şikayet Et
    bir ankara'lı olarak söylüyorum ki:. ankaragücü'nün ligden düşmesi memleket için ve türk futbolu için kesinlikle hayırlı olmuştur. taraftarı tam bir cani ve serseri grubu, her maç öncesi yakıp-yıkmayı hüner bilen bir "gecekondu" adlı bir serseri grubu var. en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır....konya torku'ya geçmiş olsun, hükmen galip sayılmalı!
    Cevapla
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık. ankaragücü 3 sezon önce antalyaspora yenilerek konyasporu ligden düşürdü. antalyaspor ise ligde kaldı. aradan çok zaman geçmedi. düştükleri duruma bakın. nerden nereye. konyanın ahını aldılar. düştükleri durum ortada.
    Cevapla