Amedspor'un yeni golcüsü Süper Lig'den

Trendyol 1. Lig'in yeni ekibi Amedspor, Süper Lig'de Adana Demirspor ve Antalyaspor formaları da giyen Britt Assombalonga'yı kadrosuna kattı.

Amedspor'un yeni golcüsü Süper Lig'den
Amedspor'un yeni golcüsü Süper Lig'den
GİRİŞ 26.07.2024 17:48 GÜNCELLEME 26.07.2024 17:48
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Amedspor transferlerine devam ediyor. Trendyol 1. Lig ekibi yeni transferini resmen açıkladı.

AMEDSPOR TRANSFERİ RESMEN AÇIKLADI

Diyarbakır temsilcisi, teknik patron Ersun Yanal'ın eski takımı Antalyaspor'dan ayrılan Britt Assombalonga'yı kadrosuna kattı.

Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hoşgeldin Britt Assombalonga! Daha önce Antalyaspor forması giyen forvet Britt Assombalonga, artık Amedspor forması giyecek! İmza töreninde Başkan vekilimiz Baran Durmaz hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün başarısı için ter dökecek Britt Assombalonga’ya “Hoş geldin” diyoruz.  Camiamıza hayırlı olsun!" ifadelerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyede böyle bir yer yok
    Cevapla
  • Deniz 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok da tın.....
    Cevapla
  • Aslan 52 3 hafta önce Şikayet Et
    kime ne amed spor isminde bile hayır yok
    Cevapla
  • ergo 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye futbol federasyonu acilen bu takımın üstüne değiştirmesi gerekir ve ligden düşürülmesi gerekir böyle bir isim yok böyle bir isim olamaz Ali koyun Muhammed koyun Ahmed Ahmed ne lan
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    diyarbakır spor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle