Sakaryaspor'dan hakem tepkisi

Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un Başkanı Cumhur Genç, hakem kararlarını eleştirdi.

Sakaryaspor'dan hakem tepkisi
Sakaryaspor'dan hakem tepkisi
GİRİŞ 22.01.2024 19:02 GÜNCELLEME 22.01.2024 19:02

Cumhur Genç, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında dün Gençlerbirliği'ne deplasmanda 3-1 kaybettikleri maçta verilen hakem kararlarını eleştirdi.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Yıldıramayacaksınız! TFF ve hakemler tarafından Sakaryasporumuz'a çekilen operasyonun galasını dün akşam hep beraber seyrettik. 4 maç saha blok kapattınız, oyuncularımızı haksız kartlarla cezalandırdınız, sezon başından beri aleyhimize sayısız kararlar verdiniz."

Sezon sonunda şampiyon olacaklarını vurgulayan Genç, "Liglerde alınan alınamayan kararlar, verilen ve verilemeyen(!) cezalar ortada. Bakalım sezon sonunu nasıl göreceğiz hep beraber. Sözüm muhataplarına! Bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olamazsınız." yorumunda bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.