1. Lig ekibinden TFF'ye flaş hakem başvurusu!

Kocaelispor, Manisa FK müsabakasında görevli orta hakem Mehmet Ali Özer, VAR hakemi Onur Özütoprak ve AVAR hakemi Bülent Birincioğlu hakkında TFF'ye başvuru yaptı.

1. Lig ekibinden TFF'ye flaş hakem başvurusu!
1. Lig ekibinden TFF'ye flaş hakem başvurusu!
GİRİŞ 15.01.2024 17:59 GÜNCELLEME 15.01.2024 18:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında dün deplasmanda Manisa FK ile karşılaşan Kocaelispor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Kocaelispor'un maçta 2 golü ofsayt sebebiyle, 1 penaltısı VAR kararıyla iptal edilmesi camiada yeşil siyahlı camiada tepki toplamıştı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun düzenlenen basın toplantısıyla tepki göstermişti. Toplantının ardından Kocaelispor hakemler hakkında gerekli işlemlerin yapılması için müracaatta bulundu.

Kocaelispor sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “Dün oynadığımız Manisa FK müsabakasında görevli orta hakem Mehmet Ali Özer, müsabaka VAR hakemi Onur Özütoprak ve müsabaka AVAR hakemi Bülent Birincioğlu hakkında; tamamı kulübümüze karşı yapılan akıl ve izanla açıklanmayan, dehşet verici en hafif tabiriyle skandal hatalar sebebiyle tahkikat yapılmasını ve adı geçen kişilerin tahkikat sürecini nihai bir karar çıkana kadar herhangi bir müsabakada görev almamaları adına ‘2024/3’ giden evrak numarası ile Merkez Hakem Kurulu’na ve Türkiye Futbol Federasyonunu Genel Sekreterliği’ne resmi başvuru yapılmıştır” ifadelerine yer verildi” ifadelerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • emekçi 3 ay önce Şikayet Et
    Resmen aleni doğradılar kocaelisporu
    Cevapla
  • Tarık 3 ay önce Şikayet Et
    Hiçbirşey olmaz verilen kararların hepsi doğru, şikayet veya hak arama yerine oyuncuları ofsayt konusunda eğitin.
    Cevapla
  • Ümit 3 ay önce Şikayet Et
    Maci izledin mi? Boş konuşma, resmen KS u dogradi hakem.
    Cevapla