Hüseyin Eroğlu geri döndü! İşte yeni takımı...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da Taner Taşkın'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu getirildi.

Hüseyin Eroğlu geri döndü! İşte yeni takımı...
Hüseyin Eroğlu geri döndü! İşte yeni takımı...
GİRİŞ 26.12.2023 19:42 GÜNCELLEME 26.12.2023 19:42

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Adanaspor'a 3-2 kaybeden Bandırmaspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollar ayrıldı.

Kulüp yönetimi teknik direktörlük görevi için Hüseyin Eroğlu ile anlaştı.

Bandırmaspor'dan yapılan açıklamada, “Altınordu ile iki şampiyonluk, bir play-off finali heyecanı yaşayan, Yılport Samsunspor’u 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkaran, onlarca yıldız futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Süper Lig yolculuğuna başlıyoruz. 2024-2025 sezon sonuna kadar anlaştığımız değerli teknik direktörümüz ile yapacağımız imza töreninin detaylarını sizlerle daha sonra paylaşacağız” denildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.