Futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da sıtmaya yakalanmıştı! Hayatını kaybetti

Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da sıtmaya yakalanmıştı! Hayatını kaybetti
Futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da sıtmaya yakalanmıştı! Hayatını kaybetti
GİRİŞ 16.12.2023 13:34 GÜNCELLEME 16.12.2023 18:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kocaelispor Teknik Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can (48), geçtiğimiz 23 Kasım’da Kulüp Başkanı Engin Koyun ile birlikte hem turnuvayı takip etmek, hem de genç oyuncuları keşfetmek amacıyla Nijerya’ya gitti. Bir süre kaldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Can, daha sonra ise 9 Aralık’ta gerçekleşen Bandırmaspor-Kocaelispor maçını izlemek üzere Balıkesir’in Bandırma ilçesine gitti. Maçın olduğu akşam rahatsızlanan Can, Kocaeli’ye gelince özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumunun kötüye gitmesinin ardından Gebze ilçesinde bulunan özel bir hastaneye sevk edilen Can’a burada sıtma teşhisi konuldu. Gebze’de yapılan tüm müdahalelere rağmen Can, hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Can’ın cenazesinin Karamürsel ilçesinde ikindi namazına müteakip kaldırılacağı öğrenildi. Can'ın hastalığı Nijerya'da kaptığı öğrenildi.

Kocaelispor'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yazılı açıklamada, "Bir süredir tedavi altında olan Teknik Asbaşkanımız Ekrem Can, sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir.  Camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız Ekrem Can" ifadelerine yer verildi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • N.zeki 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • depremzede 4 ay önce Şikayet Et
    unutursunuz ağam unutursunuz... Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ruknettin 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin...Futboldan anlamayan konuşuyor. Afrikada senin türkiyede gördüğünün 20 katı yetenekli oyuncular var. Fiyat olarak daha uygun.Bütün dünya oraya kamp kurmuş furbolcu izliyor, onlarda bilmiyor, bir tek siz biliyorsunuz. Bizim ülkemizde kabul edin artık çok yetenekli oyuncular binde bir. Premier ligden çıkar afrikalıları, ortada izlenecek bir lig kalmaz.
    Cevapla
  • Eyüp 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Gazi 4 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde bu kadar genç yetenek varken, her kulübün altyapı takımları dururken Nijerya'da futbolcu aramaya giden kulüp yöneticileri. Şu yabancı sınırı mutlaka getirilmeli, hatta mümkünse yabancı oynatmak tamamen yasaklanmalı. Hem Türk futboluna hemde ekonomimize vurulan en büyük darbedir sınırsız yabancı görgüsüzlüğü
    Cevapla
  • SİVAS5858 4 ay önce Şikayet Et
    Hehe yasaklansinda 5 kuruş etmeyen türk futbolcuda milyonlari istesinler gördük zamanında topa vurmayı bile beceremeyen iki maç oynadiktan sonra kendini dünya starı zanediyorlar bonservislerine 8.9.10. milyon dolar istiyorlar gordük o günleride
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle