Altaylı Efe, Avrupa devinin radarında!

1'inci Lig'de mali ve sportif açıdan dibe vuran Altay'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Fransız devi Paris Saint-Germain'in dikkatini çekti.

Altaylı Efe, Avrupa devinin radarında!
Altaylı Efe, Avrupa devinin radarında!
GİRİŞ 13.12.2023 16:06 GÜNCELLEME 13.12.2023 16:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

PSG scout ekibinin son olarak Altay'ın evinde Boluspor'a 1-0 yenildiği karşılaşmayı takip ettiği öğrenildi. Önceki hafta siyah-beyazlıların deplasmanda 3-0 kaybettiği Manisa FK karşılaşmasına da gelen Fransız temsilcisinin oyuncu izleme birimi, o müsabakada Efe şans bulamayınca Boluspor randevusunda genç savunmacıyı mercek altına aldı. Boluspor karşısında 90 dakika oyunda kalan milli oyuncu performansıyla geçer not aldı.

U19 Milli Takımı formasıyla kasım ayında Avrupa Şampiyonası Elemeleri'dne Litvanya'ya attığı 2 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Efe Sarıkaya'nın altyapısından yetiştiği Altay ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Yönetim genç defans oyuncusuyla sözleşme yenileyip sezon bitiminde ciddi bir bonservis ücreti elde etmeyi planlıyor. Geçen sezon ismi Manchester City ve Atletico Madrid ile anılan Efe'ye Süper Lig ekipleri de talip olmuştu. Sezon başında Bodrum FK'nın anlaşma aşamısına geldiği genç kramponla son olarak Antalyaspor'un da ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Yerli ve Milli 4 ay önce Şikayet Et
    Takımlarımızın basireti bu kadar elin firmanızı görüyorda bizimkiler bu geleceğinxyıldızlarında Okan genci göremiyor yada görmüyorlar çünkü birileri yabancı transferlerinden besleniyor bir çok gencimiz böyle kaçırılıyor örneğin Zeki istanbukspordayjen 3-5yüzbin avroya alınabileceğini şimdi Galatasaray 5-x6 milyon avro ödemeye hazır be yaman bir çelişki....
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Menajer oyunlari başka bişey değil oda medyayı takip ediyorsa iki sene sonra kendini messi zanneder ve alsana gelecek vadederken bir hüsran daha
    Cevapla