1. Lig'e damga vuran performans! Gol krallığında lider

Eyüpspor'un 23 yaşındaki forveti Ahmed Kutucu ligdeki 10'uncu golünü kaydetti ve gol krallığında ilk sıradaki yerini korudu.

1. Lig'e damga vuran performans! Gol krallığında lider
1. Lig'e damga vuran performans! Gol krallığında lider
GİRİŞ 05.12.2023 11:04 GÜNCELLEME 05.12.2023 11:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eyüpspor'da Ahmed Kutucu, gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Sezon başında Başakşehir'den bonservisiyle birlikte kadroya dahil olan Ahmed Kutucu, Eyüpspor ile birlikte yeniden doğdu.

Profesyonel futbol kariyerine Schalke 04'te başlayan Ahmed Kutucu, daha sonra Başakşehir'e transfer oldu.  2021-22 sezonun ilk devresini Başakşehir'de geçiren 23 yaşındaki golcü, devre arası transfer döneminde 1.5 yıllığına Almanya Bundesliga ekiplerinden Sandhausen'e kiralandı. Ahmed Kutucu yaz transfer döneminde ise Eyüpspor ile sözleşme imzaladı.

EYÜPSPOR'DA KENDİNİ BULDU

Ahmed Kutucu, sezon başında transfer olduğu Eyüpspor'da kendini buldu. Eyüpspor, 14'üncü hafta itibariyle ligde liderlik koltuğunda otururken, Ahmed Kutucu da attığı golle gol krallığı yarışında zirvede yer aldı. 23 yaşındaki golcü, ayrıca takım arkadaşlarına 3 golün de hazırlığını yapan isim oldu.



HENÜZ 14'ÜNCÜ HAFTADA KARİYERİ REKORUNU 3'E KATLADI

Ahmed Kutucu, Eyüpspor formasıyla şu ana kadar kariyerinin en iyi dönemini de yaşıyor. Eyüpspor öncesinde Schalke 04 formasıyla 25 maçta; 3 gol, 2 asitlik performansıyla en çok gol katkısı verdiği sezonu yaşayan Ahmed Kutucu, bu performansı henüz 14'üncü haftada neredeyse 3 katına çıkarttı. Ahmed Kutucu ayrıca 14 maçın tamamında ilk 11'de forma giyerken; görev yaptığı bin 209 dakikayla takımın en çok görev yapan 3 futbolcusundan birisi konumunda.

EURO2024 KADROSUNDA OLMAK İSTİYOR

Eyüpspor'da sergilediği performansla adından söz ettiren Kutucu, gözünü milli takıma dikmiş durumda. Son olarak Eylül 2020'de A Milli Takım formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, bu yaz Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımın aday kadrosuna yer almayı hedefliyor. Ciddi bir rekabetin olduğu hücum hattında kendine yer bulmayı hedefleyen genç oyuncunun performansını devam ettirmesi halinde teknik direktör Vincenzo Montella'nın oyuncuyu aday kadroya çağırabileceği konuşuluyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun değerini bilelim , genç ve yetenekli .
    Cevapla
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun değerini bilelim , genç ve yetenekli .
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    ahmed kutucu kenan yildiz bertug yildirim cenk tosun ve deniz undav hani santrafor yoktu
    Cevapla
  • zongurlu 4 ay önce Şikayet Et
    ZONGULDAKLI HEMŞERİM BAşarılar
    Cevapla
  • Hakans 4 ay önce Şikayet Et
    Daha önce milli olmuştu zaten.. Şimdi çok formda hazırlık maçlarında denenmesi gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle