Boluspor'da Turgay Altay dönemi sona erdi

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayırdı.

Boluspor'da Turgay Altay dönemi sona erdi
Boluspor'da Turgay Altay dönemi sona erdi
GİRİŞ 29.08.2023 10:48 GÜNCELLEME 29.08.2023 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altay ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan kulüp, ligde ilk 3 haftada 2 puan alınmasının ardından teknik adam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Altay'a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden ve kariyerinde başarılar dileyen kulüp yetkililerinin, bugün yeni teknik adamı belirlemesi bekleniyor.

Fenerbahçe ve Konyaspor'da yardımcı antrenör, Manisa FK ve Göztepe'de ise teknik direktör olarak görev yapan Altay yönetiminde bu sezon 3 maça çıkan Bolu temsilcisi, evinde birer yenilgi ve beraberlik, deplasmanda da bir beraberlik yaşadı.

Boluspor, ligde 2 puanla 16. sırada yer alıyor.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • M. Dağlar 7 ay önce Şikayet Et
    Bu şekilde sporumuz ilerlemez... Bu ne 3 hafta da neyi gördünüz ki adamı gönderdiniz. İnsaf insaf... Boşa giden paralar.
    Cevapla