Adanaspor'dan 3 transfer birden

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Samuel Yepie Yepie, Abdoulaye Dabo ve Check Oumar Diakite'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Adanaspor'dan 3 transfer birden
Adanaspor'dan 3 transfer birden
GİRİŞ 20.08.2023 15:31 GÜNCELLEME 22.08.2023 13:52

Adanaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Güney temsilicisi 3 oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti.



Turuncu-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Fransa 1. Ligi takımlarından FC Nantes formasını giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Samuel Yepie Yepie, Yunanistan Süper Lig takımlarından Olimpiakos Pire formasını giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdoulaye Dabo ve Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre ile lig şampiyonluğu yaşamış, Paris FC formasını giyen 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Check Oumar Diakite ile ile 3’er yıllık anlaşma sağlanmıştır. Üç yeni transferinde camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.