1. Lig ekibinde flaş ayrılık! Başkan istifa etti

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, 4 yıldır yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

1. Lig ekibinde flaş ayrılık! Başkan istifa etti
1. Lig ekibinde flaş ayrılık! Başkan istifa etti
GİRİŞ 07.08.2023 17:59 GÜNCELLEME 07.08.2023 18:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Ümraniyespor'un sosyal medya hesabından ayrılıkla ilgili açıklama yapan Başkan Tarık Aksar, "Saygıdeğer Ümraniyeliler, bugün sizlere, 4 yıldır gururla hizmet ettiğim Ümraniyespor Başkanlığı görevimden ayrılma kararı aldığımı bildirmek istiyorum. Bu kararı almamda, kulübümüzün 83 yıllık tarihinde ilk defa Süper Lig’e çıkma onurunu yaşadığımız günden bu yana geçen süre boyunca maddi ve manevi olarak büyük bir yorgunluğa ulaşmam etkili olmuştur. Bu süreçte beni destekleyen ve yanımda olan tüm yöneticilerimize, sportif direktörlere, teknik ekiplere, kulüp personelimize ve aileme derin bir minnettarlık duyuyorum. Ümraniyespor’un başarısı için yaptığınız fedakarlıklar ve emekler takdiri hak ediyor. Sizlerin desteği olmadan bu süreci başaramazdık ve gururla söyleyebilirim ki, hep birlikte büyük başarılara imza attık. Beni bu göreve talip olmam için cesaretlendiren belediye başkanımız İsmet Yıldırım’a da bugüne kadar olan destekleri için teşekkürü borç bilirim. Bir büyük teşekkür de Ümraniyespor camiasına etmek istiyorum. Bana duyduğunuz güven ve desteğiniz için müteşekkirim. Bu süreçte birlikte yaşadığımız anılar, benim için unutulmaz olacak. Ümraniyespor’a bağlılığım her zaman devam edecek ve gelişmeleri büyük ilgiyle takip edeceğim. Kongre sürecine yönetim bilgilendirme kulübümüzün resmi sayfaları tarafından yapılacaktır. Hakkınızı helal edin” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Orhan 8 ay önce Şikayet Et
    Sana ne
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Umut Nayir Bonservisi Eyüpspor daydı. Cahil aps
    Cevapla
  • aps 8 ay önce Şikayet Et
    para yoksa umut'u neden bedava verdiniz.
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 8 ay önce Şikayet Et
    Umut, Eyüpsporun futbolcusuydu. Ümraniye 'de kiralık oynamıştı.
    Cevapla
  • Qwerty 8 ay önce Şikayet Et
    Demek ümraniye spor satılıyor.
    Cevapla
  • Erdi 8 ay önce Şikayet Et
    Allah allah nereden bildin.
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    hazır bjk istiyo satılmalı. yoksa o stadla, ilçe takımı olarak süperlige çık. oranın masraflarını yap. düştüysen yandın. peşpeşe alt liglere düşmeler başlar. sancaktepe de dörtnala gider gibiydi Allahtan daha yukarıları görmeden aşağı vites yaptı. sıra pendikte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle