Okan Buruk onay vermedi! Galatasaray'da sezon sonunda iki yabancı yıldız yolcu

Galatasaray'da sezon sona erdikten sonra Noa Lang ve Sacha Boey ile yollar ayrılacak.

GİRİŞ 30.04.2026 10:29 GÜNCELLEME 30.04.2026 10:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Napoli'den 30 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Noa Lang, sezonun tamamlanmasıyla birlikte İtalya'ya geri dönecek.

Noa Lang

OPSİYONU KULLANILMIYOR

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk, Hollandalı futbolcunun bonservisinin alınmasına onay vermedi. Sarı-kırmızılılar, Lang'ın Liverpool maçında parmağından yaşadığı sakatlığı da göz önünde bulundurdu ve opsiyonunu kullanmamaya karar verdi.

Okan Buruk'un Galatasaray'da bir vedaya daha yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Sacha Boey

SACHA BOEY DE YOLCU

Aslan, Noa Lang gibi ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla kiraladığı Sacha Boey'le da yola devam etmeyecek.

Galatasaray, Fransız sağ bekin 15 milyon euroluk opsiyonunu kullanmayacak ve Sacha Boey sezon sonunda Bayern Münih'e geri dönecek.

KAYNAK: SÖZCÜ
Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 12 dakika önce Şikayet Et
    Mhk ile birlikte iki yeni hakem mi listeye alacak :))) Kim de gelse fark etmiyor ki. Zaten Mhk seni şampiyon yapacak. Bu sebeple mi var odasına temsilci göndermeyi reddetiniz. Sizi tiyatrocular sizi. :))
    Cevapla
  • Çizmeli Mehmet 22 dakika önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu ikisini hava da kapar
    Cevapla
  • Mehmet 25 dakika önce Şikayet Et
    Boey kalması lazım Türkiye ligi için kalitesi fazla bile
    Cevapla
  • Akın 34 dakika önce Şikayet Et
    Doğru karar aslındaki ikiside gelmesede olurdu
    Cevapla