1. Lig'de ilginç transfer isteği! 5 farklı dilde...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de taraftarlar, yayımladıkları mesajla Başkan Rasmus Ankersen’den 5 farklı dilde kaliteli kadro ve şampiyonluk istedi.

GİRİŞ 26.06.2023 16:52 GÜNCELLEME 26.06.2023 17:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Göztepeli taraftarlar, yeni sezon öncesinde Türkçe, İngilizce, Danca, Fransızca ve Sırpça yayımladıkları mesajlarla Göztepe Spor Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen’den kaliteli kadro ve şampiyonluk istediklerini belirtti.

Yapılan açıklamada, “Göz göre göre küme düştüğümüz Süper Lig’in ardından Sport Republic oluşumuyla yeni bir sayfa açtık. Ligi tanımayan, ülkeyi bilmeyen yeni ekibin hatalarını mazur gördük. Tatlı dille uyardık, deyim yerindeyse geçen sezonu feda ettik. Geldiğimiz nokta itibariyle yeni ekibin ülkemizi ve ligi tanıma dönemini tamamladığını, Türkiye liglerini hafife almadıklarını düşünüyor, artık tecrübeleri ve becerileri ile önümüzdeki sezona damga vurmalarını bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“Kaybetme lüksümüz kalmamıştır”

Son dakika transferleri istemediklerini belirten sarı-kırmızılı taraftar, “Göztepe ismine yakışacak, kalitesiyle gerekirse ligin üzerinde futbolcuların kadroya katılmasını ilk kampa kadar takımın hazır edilmesini istiyoruz. Şampiyonluk hedefine inanmış, bu taraftarla bütünleşecek, şampiyonluğu arzulayacak kadronun hazırlık kampından önce kurulması elzemdir. Sezonun ilk 10 haftasında ‘takım alışsın, taktik otursun’ gibi sebeplerle kaybetme lüksümüz kalmamıştır. Yönetim ve teknik ekip üzerine düşeni yaparken, bizler de her platformda, her şartta yanlarında olacağız. Hamleler yapılmadığı sürece gerek sosyal medyada gerekse de her hazırlık maçında ve sezon içinde protestolara maruz kalacağınızı belirtmek isteriz” cümlelerine yer verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Haliç 10 ay önce Şikayet Et
    Anlamadım, sırpça ne iş. Ha tamam izmir göztepe, devam edin.
    Cevapla
  • ilker 10 ay önce Şikayet Et
    yerli oyuncuların geliştirilmesi taraftarıyım bu sadece göztepe için şart değil sonra neden kulüpler borca batıyor diyoruz
    Cevapla
  • SC Freiburg.... 10 ay önce Şikayet Et
    Taraftarın futboldan anlamadığı belli.....!!!
    Cevapla
  • Sakarya / Sapanca 10 ay önce Şikayet Et
    Herkez Tayyip değil ; her istenileni yapacak...
    Cevapla
  • Mahmut Taner 10 ay önce Şikayet Et
    yaparsa Rasmus yapar.
    Cevapla
  • Osmanlı tokadı 10 ay önce Şikayet Et
    Yavaş yapsın yaparsa taraftar yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle