Boluspor'un genç yeteğine yakın takip!

Boluspor'un genç yeteneği Talha Erdoğan'ı Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekipleri yakından takip ediyor.

Boluspor'un genç yeteğine yakın takip!
Boluspor'un genç yeteğine yakın takip!
GİRİŞ 19.06.2023 13:48 GÜNCELLEME 19.06.2023 13:49

2021 yılında Boluspor'un kadrosuna dahil olan Talha Erdoğan, Eskişehirspor'un alt yapısından yetişerek burada 4 yıl forma giydi. Eskişehirspor'daki etkili performansı sonrası Boluspor'un yolunu tutan Talha Erdoğan, Bayburt Özel İdare Spor ve Ergene Velimeşe Spor'a kiralandı.

Boluspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcuyu Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinin yakından takip ettiği öğrenildi. Boluspor'un kadroda tutmak istediği Talha'nın daha üst düzey bir kulüpte forma giymek istediği ulaşılan bilgiler arasında.

Talha Erdoğan Kimdir?

Boluspor takımında orta saha mevkinde forma giyen Talha Erdoğan, 10 Mart 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. 178 cm boyunda olan Talha Erdoğan, sol ayağını kullanmaktadır.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.