Yeni sezonda hangi formayı giyecek! Umut Nayir için resmi açıklama

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Umut Nayir yeni sezonda Eyüpspor forması giyecek. Onu satmayacağız" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda hangi formayı giyecek! Umut Nayir için resmi açıklama
Yeni sezonda hangi formayı giyecek! Umut Nayir için resmi açıklama
GİRİŞ 10.05.2023 18:12 GÜNCELLEME 10.05.2023 18:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Umut Nayir bu sezon kiralık olarak oynadığı Ümraniyespor'da son derece başarılı bir performans sergiliyor.

Ligde 15 golü bulunan ve bonservisi Eyüpspor'da olan Umut Nayir'in akıbetine dair Eflatun-Sarılı ekipten açıklama geldi.

A Spor'a konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Umut Nayir'in gelecek sezon takımda kalacağını söyledi.

"Umut Nayir'i satmayacağız" diyen Kulaksız, "Umut Nayir bu sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Onun için belirlediğimiz bir bonservis bedeli yok çünkü yeni sezonda inşallah Süper Lig'de bizimle birlikte görev yapacak" ifadelerini kullandı.

Başarılı forvetin adı son günlerde Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılıyordu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Parayla güç yetmez zaten satmayın gs le beraber dönüşümlü kullanırsınız sanki müşteriler kapıda bekliyor yeni pazarlama taktiği
    Cevapla