Altay’dan hakemlere hassasiyet çağrısı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Altınordu - Bandırmaspor maçındaki ikinci gol öncesinde Altınordu lehine verilen penaltıyı hedef alarak hakemlere hassasiyet çağırısında bulundu.

Altay’dan hakemlere hassasiyet çağrısı
Altay’dan hakemlere hassasiyet çağrısı
GİRİŞ 02.05.2023 13:19 GÜNCELLEME 02.05.2023 13:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Altay, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında oynanan Altınordu - Bandırmaspor karşılaşmasında ev sahibi ekibin 85. dakikada kazandığı penaltıyı hedef alarak, sosyal medya hesaplarından hakemlere hassasiyet çağrısında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Ligimizin sonuna geldiğimiz bu haftalarda yaşanılanlar hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Altay Spor Kulübü olarak hiçbir zaman kurumlarımızı kurullarımızı ve kulüplerimizi hedef alır bir tutum içerisinde olmadık.

Hataların insana dair olduğu bilincinde hareket etmeye devam ettik. Ancak ligimizin son haftalarına girilen bu kritik süreçte üst lige çıkma mücadelesi, play-off ve ligde kalma mücadelesi veren kulüplerimizin ortaya koyduğu bütün emeklerin göz ardı edilmekte olduğunun farkındayız. Bir maçta işlenmiş olan büyük kusurlar yüzünden olası bir play-off sıralaması değişikliği ya da ligden düşen takımın değişmesi durumu oluşur ise mağdur olan kulüplerin sonuna kadar yanında olacağımızı bildirir, adaletin tesis edilmesi için her türlü girişimde bulunacağımızı açıkça beyan ederiz.

Tüm futbol paydaşlarından kulüplerimizden ve maçları yöneten hakemlerden, ortaya koyulan emekleri göz önünde bulundurulmasını yaşanılan kritik haftalarda gerekli hassasiyetleri gösterilmesini arzu etmekteyiz”
ifadelerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hak 72 1 yıl önce Şikayet Et
    Tff. Görevini yapamiyorr. Hep baski altinda. Erden timurun dosyalari cikmak zorunda. Faturasi ne olursa olsun bu böyle gitmez adam ligi bitirtmem bunlar cok cahim durum
    Cevapla
  • RIZA 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten altınordu maçında verilen penaltı vicdanları kanattı. trt spikeri bile normalde hakem kararlarına yorum yapmazken o pozisyon için verilen penaltıyı eleştirdi. ayrıca VAR hakemi orta hakemi çağırıp pozisyonun penaltı olmadığını söylediği halde hakem "saçma" kararından dönmedi. ama yıllardır altınordu kamuoyu "sempatikliği" nedeyle hakemlerce korunmaktadır.
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali palabıyık Altınordu ya uydurduğun olmayan penaltıyı nasıl izah edeceksin, böyle saçma bir hakemin, hakemlikten bir an evvel el çektirilmesi gerek,altınordunun haketmediği bir puanı hediye ettin bununda bir cezası olmalı,şaibeli federasyon tarafından....
    Cevapla
  • dikkat 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi siz göztepe maçındaki olaylardan sonra bu ligde nasıl tutuldu iseniz, şimdi altınordu da o şekilde korunuyor.
    Cevapla