Bandırmaspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 7 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Bandırmaspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı
Bandırmaspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı
GİRİŞ 26.04.2023 15:02 GÜNCELLEME 26.04.2023 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Erzurumspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen mücadeleyi 4-2 kaybetmişti. Bordo-beyazlılar, karşılaşma sonrası kulübün sosyal medya hesabından 7 futbolcunun kadro dışı kaldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncularımız, Caner Hüseyin Bağ, Mustafa Saymak, Fatih Kurucuk, Atabey Çiçek, Okan Alkan, Sekou Camara ve Mateusz Holownia sezon sonuna kadar izin verilmiştir. Oyuncularımıza bu zamana kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Ancak 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadro dışı bırakılan 7 topcunun 5'i Türk, tesadüf değildir herhalde. Yakında 3. ve 4. sınıf yabancılar ile doldurdular takımı.
    Cevapla