Göztepe durdurulamıyor! Süper Lig aşkına

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan topladı.

Göztepe durdurulamıyor! Süper Lig aşkına
Göztepe durdurulamıyor! Süper Lig aşkına
GİRİŞ 13.04.2023 12:00 GÜNCELLEME 13.04.2023 12:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, son haftalarda sergilediği performansla dikkat çekiyor. İzmir temsilcisi, ligde oynadığı son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, ligde karşılaştığı Altınordu, Tuzlaspor, Yeni Malatya (hükmen), Denizlispor, Samsunspor ve Ankara Keçiörengücü müsabakalarından galibiyetle ayrılırken, Boluspor ve Pendikspor maçlarında ise 1 puan elde etti. Bu sonuçların ardından Altınordu, puanını 50’ye çıkararak 6. sıraya yükseldi ve play-off hattında yer aldı.

Göz-Göz, ligin 33. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor’u da mağlup ederek üst sıralara yaklaşmak istiyor.

Savunma oyuncularından 6 gollük katkı

Göztepe, bu sezon ligde 35 gol atarken, bu gollerin 6'sı savunma oyuncularından geldi. Ligin son haftasında oynanan ve 3-2 kazanılan Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında galibiyette büyük rol oynayan Atınç Nukan ve Marko Mihojevic, bu sezonki ilk gollerini kaydetti. Böylece Göztepe’nin savunmacıları olan İsmail Köybaşı (3), Dino (1), Atınç (1) ve Mihojevic (1) toplam 6 gollük katkı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Nedim yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Altinordu değil goztepe))
    Cevapla