17'lik yeni yıldız adayı Süper Lig ekiplerinin radarında!

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'da bu sezon A takıma yükselen Furkan Yöntem, yurt içi ve yurt dışından birçok takım gözlemcisinin dikkatini çekmeyi başardı.

17'lik yeni yıldız adayı Süper Lig ekiplerinin radarında!
17'lik yeni yıldız adayı Süper Lig ekiplerinin radarında!
GİRİŞ 28.02.2023 17:09 GÜNCELLEME 28.02.2023 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk futboluna birçok yetenek kazandıran Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun gençleri umut vermeye devam ediyor.

İzmir ekibinde bu sezon A takıma yükselen 17 yaşındaki Furkan Yöntem, birçok kulübün ilgisini çekmiş durumda. Alt yaş kategorilerini takip eden gözlemcilerin beğenisini kazanan Yöntem'i yurt dışından da birçok takımın takip ettiği öğrenildi.



Süper Lig ekiplerinin radarında 

Ağustos 2021'de kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncunun durumunu Süper Lig ekipleri yakından takip ediyor. 

Futbol kariyerine İzmir ekibinin altyapısında başlayan ve birçok alt yaş kategorisinde kulübünün formasını terleten Yöntem, milli takımın genç yaş kategorilerinde de görev yaptı. U18 Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan genç oyuncu, eylül ayında 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını giydi.

Yöntem, bu sezon A Takım ile ilk resmi maçına 19 Ekim'de Türkiye Kupası 3. Turu'nda oynanan Sapanca Gençlik karşılaşmasında çıkarken bu karşılaşmada da 1 de asist yapma başarısı gösterdi. 17 yaşındaki merkez orta saha Altınordu formasını Spor Toto 1. Lig'de ise ilk kez 3 Aralık'ta oynanan Bandırmaspor karşılaşmasında giydi.

Furkan Yöntem'in kulübü Altınordu ile 30 Haziran 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Malsef yurt disina gidince basarisiz oluyorlar
    Cevapla