Altay zorlu Samsun deplasmanında puan arayacak

Altay, ikinci devrenin ilk maçında yarın Samsunspor’a konuk olacak. İzmir temsilcisi, ligde 21 puanla 12. sırada yer alırken Samsunspor ise 32 puanla 2. sırada bulunuyor.

Altay zorlu Samsun deplasmanında puan arayacak
Altay zorlu Samsun deplasmanında puan arayacak
GİRİŞ 13.01.2023 12:33 GÜNCELLEME 13.01.2023 12:33

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, ikinci devre kampını Antalya’da gerçekleştirdi.

İzmir temsilcisi, kamp sonrası İzmir’e gelmek yerine Samsunspor maçının da hazırlıklarına Antalya’da başladı ve takımın direkt olarak Samsun’a gitmesine karar verildi.

Altay, bu sezon deplasmanda kolay kolay kaybetmezken son iki karşılaşmada aldığı dış saha mağlubiyetleriyle bu alanda düşüşe geçti. İzmir temsilcisi böylelikle son iki haftaya kadar deplasmanda sadece 1 kez yenilmişken, son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle dış sahadaki yenilgi sayısını 3’e çıkardı. Samsunspor ise ligde bu sezon evinde oynadığı sadece Manisa FK maçını kaybetti. Öte yandan Karadeniz temsilcisi ligde 9 maçtır da kaybetmiyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.