Olaylı maç sonrası flaş karar! Ambulans servisi süresiz kapatıldı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel Stadyumu'na yanıcı-parlayıcı malzemeleri taşıyan Alo Ses Ambulans Servisinin süresiz kapatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 01.01.2023 13:02 GÜNCELLEME 01.01.2023 14:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 15. hafta mücadelesinde Göztepe ve Altay, İzmir derbisinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ederken, maçın 19. dakikasında Altaylı taraftarların bulunduğu bölümden Göztepeli seyircilerin olduğu alana işaret fişeği atıldı.

İşaret fişeği, sarı-kırmızılı taraftar Mehmet Çakır'ın yüzüne isabet etti. Kanlar içinde kalan yaralı taraftara hemen sağlık görevlileri müdahale etti.

Olaylı Göztepe-Altay derbisi sonrası sis ve işaret fişeğini statta görevli Özel Alo Ses Ambulans Servisi şoförlerinin stat tuvaletine bıraktığı ortaya çıktı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Alo Ses Ambulans Servisinin İzmir Valiliği tarafından süresiz kapatıldığını duyurdu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • elaziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yamyama dönmüşüz ! Bi oyun için bu kadarda olmaz !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işlerde o kadar kolay değil
    Cevapla
  • VANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen başka bir firma açar sıkıntı yok yola devam
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    iki tane dengesizin yüzünden firmada çalışan işini düzgün yapan evini geçindirmeye çalışan insanların ne suçu var yarın bir gün o ambulansların taşıyayacağı son anda hastaneye yetiştireceği hastalar olacak iki dengesizin hareketi kadar yanlış bir karar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi olmus aldığım isciyi denerim yapsaydi herseye özlem alacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle