Olaylı İzmir derbisinde ders niteliğinde bir fotoğraf çekildi

Göztepe ve Altay arasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tarihe geçen maçta çekilen bir fotoğrafta bir çocuğun, yaşanan feci yaralanma olayını görmemesi için diğer çocuğun gözlerini kapattığı görülüyor.

Olaylı İzmir derbisinde ders niteliğinde bir fotoğraf çekildi
Olaylı İzmir derbisinde ders niteliğinde bir fotoğraf çekildi
GİRİŞ 29.11.2022 00:37 GÜNCELLEME 29.11.2022 00:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İzmir’in iki köklü kulübü Göztepe ve Altay arasında oynanan müsabakaya, çıkan olaylar damga vurdu.

Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakada Altay taraftarları, 19. dakikada Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme yabancı madde fırlattı. Yabancı madde bir süre yanmaya devam etti. Taraftarlar yabancı maddeyi bir süre sonra uzaklaştırdı. Bu sırada yaralanan taraftar olduğu bilgisi üzerine 2 ambulans sahaya girdi. Müsabaka 22. dakikada durdu.

KALECİ HASTANEYE KALDIRILDI

Bir Göztepe taraftarı, köşe gönderini alarak Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurdu. Yabancı maddeden etkilenenlerin yanı sıra Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç hastaneye kaldırıldı. Hakem Emre Kargın'ın da isteğiyle iki takım futbolcuları soyunma odasına gitti.

TRİBÜNDE DERS GİBİ BİR FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Bu sırada tribünler de karışırken, tüm futbol camiasına ders olacak nitelikte bir fotoğraf çekildi. Söz konusu fotoğrafta bir çocuğun, yaşanan feci yaralanma olayını görmemesi için diğer çocuğun gözlerini kapattığı belli oluyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Düşünce 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar fişek atan kaleciye korner bayrağı sopası ile vuran ve özel ambulans ile içeri sokulan maddeleri kimler yaptıysa ağır ceza verilsin yalnız affedilmesin beter olsunlar olay çıkaran seyirciler cezalandırılsın maçları ömür boyu men olsunlar bu işin sonu nereye gidiyorsa derin soruşturulsun.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Senelerdir diyorum..kimse deplasmana gitmeyecek olay bu kadar basit...tüm sorunlar çözülür...her zaman bicaklanma vb oluyor deplasman yasağı geri gelsin her takım için..ve yapan varsa gün yüzü göstermeyin..adammi bıçakladı öldurdu hırsızlık mi yapti gün yüzü gisterme bak bir daha yapıyor mi..birini öldur 3 senede dışardasn
    Cevapla
  • Yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Deplasman haktır
    Cevapla
  • Kafkaskizi 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir de bu iki takımı tutanların cougunlu gerçek İzmirli değildir bir altın Ordu maçına gidin genelde çok az seyircisi ve İzmirli dir taraftarları adamlar bağırırken bile çok kibarlardir İzmir'de yaşayan ve İzmir'i bu hale getiren İzmirli olmayan bir insanım. Ordan burdan gelenlerin barları ve pavyonlari vardır ve bütün gece hayatında çalışan kadınlarda şehir dışından gelip calisanlardir
    Cevapla
  • bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde bunlar gibi çok var, tespit edilip ömür boyu tüm spor müsabakalarına girişlerini yasaklanması lazım.. yoksa çocuklarımız stadyumlara maç izleye gidemez.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki takımında 3 er puanını silip bir sene maçlarını seyircisiz oynatacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle