Denizlispor kafilesi kaza yaptı! Yaralılar taburcu edildi

Boluspor maçı sonrası kente dönüş yapmak için yola çıkan Denizlispor’un ikinci aracı, Afyonkarahisar’da kaza yaptı.

GİRİŞ 15.10.2022 19:31 GÜNCELLEME 15.10.2022 19:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekibi Denizlispor Kulübü çalışanları ve futbolcularını taşıyan minibüs, Boluspor deplasmanı dönüşü Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Minibüsün aydınlatma direğine çarpması sonucu 4'ü futbolcu 12 kişi hafif şekilde yaralandı.

Şoför İsmail Gürbunar idaresindeki minibüs, Afyonkarahisar istikametinden Denizli yönüne seyir halindeyken Evciler ilçesi Gökçek köyü mevkisinde aydınlatma direğine çarptı.

TABURCU OLDULAR

Kazada, sürücü Gürbunar, kulüp çalışanları Recep Avcı, Yusuf Mercan, Onur Kılınç, Özlem Karakaya, Altay Varol, Mustafa Yıldırım ve Sinan Kodal ile futbolcular Ahmet Tekin, Samet Emre Gündüz, Mehmet Eren Sıngın ve Oğuzhan Sarı yaralandı. Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.



Süper Lig'in devlerinden paylaşım

Birçok futbol kulübü Denizlispor kafilesinin kaza geçirdiği haberinin duyulmasından sonra paylaşımda bulundu. Süper Lig'in devleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da yeşil-siyahlılar için geçmiş olsun paylaşımı yaptı.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Afyon yolunda maalesef kendini bilmez insanların önüne kıran virajda selektör yapıp taciz eden ahlaksizlar var. Ne radar ne polis olmayinca böyle oluyor. Birde 112 yi arayınca muhatap olan da yok. Kime nasıl şikayet edeceksin bu magandalari, yaptıkları kâr kalıyor.
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce geçmiş olsun ,Bireysel,sorumluluk olmadığı,sürece,böyle kazalar her zaman olur,Şöfür can taşidiginin,bilinçinde olmasi lazım.
    Cevapla