Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin istifa etti

Spor Toto 1.Lig'de sahasında Tuzlaspor'a mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin istifa etti
Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin istifa etti
GİRİŞ 11.09.2022 15:36 GÜNCELLEME 11.09.2022 15:36

Dün akşam sahasında Tuzlaspor'a 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"Kulübümden bugün itibarıyla ayrılıyorum"

Diyadin açıklamasında, "14 ay önce ilk günkü heyecanımla yeniden adımımı attığım kulübümden bugün itibarıyla ayrılıyorum. Bu süreçte 9 ay transfer yasağı 3'de kongre yaşadım. Hayatım boyunca hiç bahaneler üretmedim, hep çalıştım ve alnımım terinin izinden gittim.

"Bu kadar dayanabildim"

Ancak yalnızlık bu hayatta bir insanın yaşayacağı en zor süreçtir, ben de bu sürece bu kadar dayanabildim. Bu ülkenin en büyük kulüplerinden birinde de forma giyme onurunu, gururunu yaşasamda ben Gençlerbirliğili Metin Diyadin olarak geldim ve öyle de kalacağım. Saygılarıml" ifadelerini kullandı. 

Başkent ekibiyle 43 maçta görev alan 54 yaşındaki teknik adam bu süre zarfında 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyet alırken 56 puan topladı ve maç başına da 1.30 pun ortalaması yakaladı.

Öte yandan, Gençlerbirliği ligde 5 hafta sonunda topladığı 5 puanla 12. sırada yer alıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.