Taraftar istifaya çağırmıştı! "Görevimin başındayım"

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Manisa FK'ye 1-0 yenilen Yılport Samsunspor'un teknik direktör Bayram Bektaş, taraftarların kendisini istifaya çağırdığını ancak görevinin başında olduğunu söyledi.

Taraftar istifaya çağırmıştı! "Görevimin başındayım"
Taraftar istifaya çağırmıştı! "Görevimin başındayım"
GİRİŞ 06.09.2022 00:53 GÜNCELLEME 06.09.2022 00:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Manisa FK'ye 1-0 kaybeden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, taraftarların kendisini istifaya çağırdığını ancak görevinin başında olduğunu söyledi.

Bektaş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyundan memnun ama skordan memnun olmadığı kaydetti.

" Futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük"

Alınan skor nedeniyle tüm oyuncuların üzgün olduğunu belirten Bektaş, "3 haftadır her anlamda oyun üstünlüğü ve her şeyi sahaya yansıtmışken skoru bulamadık. Bugün bir kez daha futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük. Rakip şut sayılmayacak pozisyonda golü buldu. Üzgünüz. Biz yine zorlayacak, kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakip kale önünde bu kadar pozisyona girip de gol bulamıyorsak, bunda bizim de eksikliğimiz var. Gol atamayınca ne anlatsam faydasız. 4. maçımızda ilk kez kaybettik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum." dedi.

"Görevimin başındayım"

Bektaş, daha ligin başında olduklarını dile getirerek, "Bu takım çok çabuk ayağa kalkar, istenilen seriyi de yakalar. Ben görevimin başındayım. Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak 'Eyvallah' dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim. Oynanan oyundan memnunum, sadece skoru alamadık." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Merdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    olmazzzzzz senden hoca olmazzzzzz
    Cevapla