39 maçlık yenilmezlik serisi son buldu...

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, 39 maç aradan sonra yenilgiyi tattı.

39 maçlık yenilmezlik serisi son buldu...
39 maçlık yenilmezlik serisi son buldu...
GİRİŞ 12.09.2021 13:27 GÜNCELLEME 12.09.2021 13:27

Spor Toto Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren takımlardan biri olan Manisa FK, uzun bir süredir kaybetmiyordu. Manisa ekibinin 39 maçlık serisi son buldu. 

Kadro yapılanması ve planlamasıyla birlikte Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren takımlardan biri olan Manisa FK, Erzurumspor'a 1-0 kaybetti.  

9 puanda kaldılar

Bu sonucun ardından Manisa FK ligdeki ilk yenilgisini tattı ve 9 puanda kaldı. Ayrıca Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, mücadelenin 32. dakikasında kırmızı kart gördü.

Tüfenkoğlu'dan 1-0 yorumu

Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoğlu, 1-0 kaybettikleri maçın ardından şu açıklamayı yaptı:

"Bu maça sahamızda oynadığımız için mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Topun bizde kalmasını sağlayarak, ataklarımızı sıklaştırarak oyuna çok iyi başladık. Bunun sonucunda ummadığımız bir anda, topun bizde olduğu bir zamanda kalemizde bir karambolde gol gördük. Bu golün üzerine ataklarımızı sıklaştırdık ama golü bulamadık. En az 4-5 pozisyona girmemize rağmen son dokunuşu yapamayınca müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldık. Ligin daha başındayız. İnişli çıkışlı zamanlarımız elbette olacak. Bu bizim motivasyonumuzu bozmayacak. Hedefe gitmek için elimizden gelen bütün mücadeleyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki müsabakada bunu telafi etmeye çalışacağız."

KAYNAK: AJANSSPOR