Altay’da Osman Özköylü şoku

TFF 1’inci Lig’de zirve yarışı veren Altay’da yönetim dün gece ani bir kararla teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı.

Altay’da Osman Özköylü şoku
Altay’da Osman Özköylü şoku
GİRİŞ 25.04.2021 10:56 GÜNCELLEME 25.04.2021 11:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ligde bugün deplasmanda Akhisarspor’la karşılaşacak siyah-beyazlı takımla dün Manisa’daki bir otelde kampa giren Osman Özköylü, akşam saatlerinde yönetimle bir araya geldi.

Yönetim, ayrılık kararı konusunda gerekçe göstermeden deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak vedalaştı. İlk 2 iddiası azalan ve Play-Off oynaması beklenen Altay’ın kalan haftalar için teknik adam arayışına girdiği belirtildi. Teknik direktör Yücel İldiz’in yerine 21’inci haftada takımın başına geçen Osman Özköylü 11 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi gördü.

YORUMLAR 9
  • Bir garip balıkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    Altay osman hocayı göndermekle en büyüj hatayı yaptı bence, playoff dan çıkması imkansıx. Türkiye liglerinin en karakterli hocası bence, zamanın birinde bizim takımı çalıştırıyordu. O gelmeden önce takım küme düşmekten son maçta kurtulmuştu. O takıma 2 oyuncu aldı, aynı takım 2. Lig de sezon bitmden şampiyonlupu garantiledi. Bank asyaya çıktı 2 takviye daha yaptı süper lige çıktık. Karaktwrine gelince 2. Lig de şampiyonluğu garantileyince yönetim maç satmak istedi. Benim oldupum takım maç satamaz diyerek istifa etti, istifasını kabul etmediler ve maç satılmadı. Altay o gelmeden playoffu rüyasında görecek durumdaydı. Şuan swzon bitmeden garantiledi. Gelebileceği en iyi yerw getirdi takımı.
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    takımlar 2 hocadan fazla alamamaları lazım 2. hocayı kovduğu zaman altyapı hocasıyla çıksın ki görelim ne cevherler var altta... ali a takımdan b takıma b takımdaki veli a a takıma
    Cevapla
  • Keçi 3 yıl önce Şikayet Et
    7 galibiyet güzeldi işte
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ee Osman efendi başka bir takımı ( Hekimoğlu Trabzonu )yarı yolda birakırsan ettiğini bulursun ekmek yendiğin Kaba tükürmeyeceksin adam olacaksın her başariyi kendinden bilmeyeceksin
    Cevapla
  • Zakir 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman efendi nankörlüğü kendine meslek edinmis
    Cevapla
  • Yorumcu54 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bu şekilde bir futbol anlayışıyla bir yere varamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle