Özer Hurmacı'dan eski başkan Mesut Mestan'a şok bir suçlama!

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Özer Hurmacı'dan eski başkan Mesut Mestan'a şok bir suçlama geldi. Kaptan Özer, geçtiğimiz sezon oynanan Adana Demirspor maçı ilgili flaş bir paylaşım yaptı, ''Özledik yalanlarını, anlatsana kulübü Adana Demirspor maçında nasıl sattın? Organizasyon falan merak ediyor insanlar.'' ifadelerini kullandı.

Özer Hurmacı'dan eski başkan Mesut Mestan'a şok bir suçlama!
Özer Hurmacı'dan eski başkan Mesut Mestan'a şok bir suçlama!
GİRİŞ 12.10.2020 03:11 GÜNCELLEME 12.10.2020 03:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursaspor'da ortalık karıştı. Yeşil Beyazlı ekibin en önemli oyuncuları arasında yer alan Özer Hurmacı, eski başkan Mesut Mestan ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Geçtiğimiz sezon play-off ta oynanan Adana Demirspor maçı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özer, “Özledik yalanlarını, anlatsana kulübü Adana Demirspor maçında nasıl sattın? Organizasyon falan merak ediyor insanlar. İlk transferin onlardan, son transferin onlara.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, bu paylaşımı kısa süre içerisinde silerken, Mesut Mestan'dan Özer'e cevap geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Mestan, hukuki süreci başlattığını açıkladı, Özer'in bu iddiaları ispatlaması gerektiğini vurguladı, şu ifadeleri kullandı:

'Gerçek dışı paylaşım, ispata davet ediyorum'

"Özer Hurmacı'nın sosyal medyasından şahsımla ilgili yapmış olduğu gerçek dışı paylaşımı ile ilgili kendisini ispata davet ettiğim gibi hukuki sürecimi de avukatlarım aracılığı ile başlatıyorum. Profesyonel bir futbolcunun bu şekilde gerçeğe tamamen aykırı olan davranışları psikolojide de tabir edilen hali ile kendini savunma mekanizmasıdır ve her kim olursa olsun ne konuştuğunu ve haddini bilmelidir.''

'Kimse Bursaspor'dan büyük değildir'

''Eğer bu kadar emin ise yapmış olduğu paylaşımı silmeyecek. Şu anda Bursaspor Kulübü'nün lisanslı profesyonel futbolcusu olan Özer Hurmacı'nın hangi kulüpte forma giydiğinin hatırlamasını ve formanin hakkını vermesini bekliyorum. Kimse Bursaspor'dan büyük değildir hem de hiç kimse..."

Kerem Can Akyüz ve Anıl Karaer'den Özer Hurmacı'ya sert tepki: Sabotaj ve ihanet!

TFF 1. Lig play off yarı finalinde Adana Demirspor'a farklı kaybeden ve Süper Lig şansı kalmayan Bursaspor'da oyunculardan Özer Hurmacı'ya sert tepki hatta ciddi suçlamalar gelmişti. Takımın tecrübeli oyuncularından Kerem Can Akyüz "Dün öyle bir olay yaşadık ki takım içinde....Bu kadar büyük bir kulübün alçakça bir hareketle sabote edilmesine inanamıyorum. Takım arkadaşımızın kendini düşünerek bizi yalnız bırakması çok acı." Bursaspor amatöre düşer ama yine de çıkar. Ben Bursaya gelmeden Bursaspor'un bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum." demişti.

 

 

YORUMLAR 6
  • Vyb 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin Gaziantep i 3-0 dan 4-3 yendiği sene şampiyon luk Gaziantep sporun hakkıydı
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener'in tarihinde bu tür muhteşem skorlar hep vardır da...acaba böyle mesnetsiz itham ve iftiralarla, savunduğunuzu zannettiğiniz takımlara hakaret etmiş olmuyor musunuz?..
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Ibrahim yazıcıdan sonra gelenler Bursasporu yedi bitirdi . Şenol hoca zamanında volkan serdar ozan fernandao şener harun gibi adamlar milyon eurolara satıldı ama ne hikmetse bursaspor borç batağından çıkamadı. Transfer tahtası bile açılamadı . Bunların nedenlerini kimse açıklamadı. Gelen çorbadan bi kaşık aldı gitti . Şimdi sürünüyor koca cinar .
    Cevapla
  • Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe 3-0 dan geri dönüp 4-3 kazandı. Normal bir durum değildi. Sakıp Ozberk hoca unutulup gitti sonra. Gaziantepspor bir daha şampiyonluk mücadelesi vermedi. Sonra o da kayboldu gitti.
    Cevapla
  • yusuf27 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın hepiniz aynısınız Seneler önce CELAL Doganda FENERBAHÇEYE şampiyonluk maçını satmadımı sattı sanmasın unuttuk hakkımızı helal etmiypruz Celal Dogana sizin gibelerin yüzünden şampiyon olamıyor Anadolu kulüpleri şimdi bile yayıncı kuruluşun spikerleri bile fener galata beşik gol attımı yırtınıyor boşuna dekoder satamıyorlar ayrım yapıyorlar iyiki şu Var çıktı
    Cevapla
  • Gunduz bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan isiniz gucunuz dedikodu gasaray nasil dortsene sampiyon oldu heh cevap verin anlinin teriylemi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle