Erkan Zengin resmen açıklandı! 3 yıllık

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Erkan Zengin'in artık kırmızı-siyahlı formayı giyeceğini söyledi.

Erkan Zengin resmen açıklandı! 3 yıllık
Erkan Zengin resmen açıklandı! 3 yıllık
GİRİŞ 15.07.2016 16:56 GÜNCELLEME 15.07.2016 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer sürecinde ismi sık sık Eskişehirspor ile anılan Erkan Zengin'in transferinin gerçekleştiğini belirten Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Erkan Zengin transferi gerçekleşmiştir. Bütün sözleşmeleri hazırdır. El sıkışılmıştır, hayırlı olsun denilmiştir. Erkan Zengin 3 yıl boyunca Eskişehirspor takımında o formayı giyecektir. Zaten onun eski takımı. Onu biliyorsunuz özel ve yetenekli bir oyuncu. Aynı zamanda İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Trabzonspor Kulübü yöneticileriyle yaklaşık 20 gündür istişare halindeyiz. İnşallah pazartesi veya salı günü bonservisi de net bir şekilde kulübümüze almış olacağız. O süreç malum bir pazarlık süreci ve devam ediyor. Erkan Zengin şu anda Eskişehir'de ikamet ediyor ve burada oynamak istiyor" dedi.

YORUMLAR 2
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon da kimdir yav. Alper potuk fb yi tercih etti ve şu an çıtası olduğundan daha da yüksek, sen sıradan bi anadolu kulübüne gittin ve şu haline bak. Yazık
    Cevapla
  • hava 7 yıl önce Şikayet Et
    bu erkan zengin o kadar takim gezdi havasi 1 milyon ama bi faydasini goren olmadi. Duzgun karakterli bir sporcu degil zaten iyi bir futbolcu da degil.
    Cevapla