Orkun Kökçü'ye bomba teklif! Beşiktaş kararını çoktan vermiş
Rus ekibi Zenit'in Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü için 30 milyon Euro'yu bulan iki teklif sunduğu ancak siyah-beyazlıların olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.
Beşiktaş'ın milli yıldızı Orkun Kökçü için sürpriz bir talip ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcu için ara transfer döneminde iki kez resmi teklif aldığı ve yönetimin kararını verdiği öne sürüldü.
ZENİT, BEŞİKTAŞ'IN KAPISINI ÇALDI
Sezon başında Benfica'dan 30 milyon Euro bedelle transfer edilen Orkun Kökçü, ilk haftalarda eleştirilerin hedefi olsa da son dönemde yükselen performansıyla dikkat çekti.
Ara transfer döneminde Rus ekibi Zenit'in milli futbolcu için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtildi. Siyah-beyazlı yönetim, ocak ayında yapılan ilk teklifi yetersiz bularak geri çevirdi.

30 MİLYON EUROLUK İKİNCİ TEKLİF DE REDDEDİLDİ
İddiaya göre Zenit, sezon sonunda transferi gerçekleştirmek amacıyla yaklaşık 30 milyon Euro'luk ikinci bir teklif sundu. Ancak Beşiktaş yönetimi bu öneriyi de kabul etmedi.
Kulübün, Orkun Kökçü'yü astronomik bir teklif gelmediği sürece satmayı planlamadığı aktarıldı. Orkun Kökçü bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıktı ve 4 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

-
Rama 1 ay önce Şikayet Et70 milyon eurodan aşşağı olmaz benceBeğen
-
Fener hastası 1 ay önce Şikayet EtZenitliler kafaları iyiyken vermiş olabilirler belki. Ayıkınca hatırlamazlar bile. Tıpkı Faik gibi.Beğen
-
BJK1965 1 ay önce Şikayet EtVerin gitsin! Gönderin gitsin diyenler orkunun bu takımda olmasından...pek memnun değilsiniz belli ki!Beğen Toplam 2 beğeni
-
fatih 1 ay önce Şikayet Etkim verir o parayı. tamamen ifiriyorlar basına. 30 milyon euro. zenitlilerde gülüyordur. avrupda olmayan bir takım ne yapsın orkunu.Beğen
-
Lamek 1 ay önce Şikayet EtOrkun 30 milyon Euro üstünde bir rakama satılabilir; Orkun’un gidişi Beşiktaş İçin büyük bir kayıp olmaz.Beğen Toplam 2 beğeni