Derbi sonrası Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve hakeme tepki

Beşiktaş Yöneticisi Özkan Arseven, Fenerbahçe Beko ile oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi ilk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Derbi sonrası Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve hakeme tepki
Derbi sonrası Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve hakeme tepki
GİRİŞ 17.06.2025 23:27 GÜNCELLEME 17.06.2025 23:28
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisi ilk maçında Beşiktaş Fibabanka deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 94-76 yenildi.

Olaylı geçen maçın ardından Beşiktaş Yöneticisi Özkan Arseven sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu'na sitem eden Arseven, "Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Sertaç Komsuoğlu'nun tamamen holiganizm tarafında olarak, taraftarın yanında olduğunu düşünerek bize yapmış olduğu bu tarzı biz Beşiktaş olarak kabul etmiyoruz. Biz kendisini, ev sahibi olduğumuz maçlarda nasıl misafirperverlik olacağımızı ona göstereceğiz. Kesinlikle taraftarın küfrünü, holiganizmine karşıyız. Burada nahoş olaylar yaşadık. Kameralar çekmiştir." dedi.

Hakem Yener Yılmaz'ın performansını eleştiren Özkan Arseven, “Skandal hakem yönetimiyle Beşiktaş camiasına ne kadar düşman olduğunu gösteren hakem Yener Yılmaz artık haddini aşarak haksız yere 3 kez doğru 'challenge' görerek, sahadaki 3 hakemin görmeyerek kenardan bir hocanın yakalaması sonrası bahsettiğimiz hakem, hocamızı atmıştır. Oyuna direkt olumsuz katkısı olmuştur. TBF yetkilileriyle defalarca görüştük. Böyle kararlar veren hakemi, nasıl bu maçta görevlendiriliyor kulüp olarak bunu soruyoruz. TBF'nin artık Beşiktaş'ın haklarını yiyen bu tarz hakemlere müsamaha tanımamasını istiyoruz. Hakem Yener Yılmaz'ın düdük asmasını bekliyoruz. Tamamen bu takımın hakkı yenmiştir. Tamamen Beşiktaş'ın aleyhine çalınan düdüklerle haksız bir şekilde takımımız mağlup olmuştur. Biz sezon başından beri terimizin son damlasına kadar mücadele ediyor. Kollanmak değil adalet bekliyoruz. Adaletli maçlarda Beşiktaş'ın neler yapabileceğini hepimiz gördük. Bu akşam yaşamış olduğumuz hakem skandalına TBF'nin son vermesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Hayrettin 2 ay önce Şikayet Et
    Ayan beyan ayağa çarpıp çıkan topun bile kimden çıktığını gör(e)meyen hakemler mi TBF'yi temsil ediyor?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    iyi de kardeşim iki kelime de kendi hocanıza söyleyin adam atılmak için herşeyi yaptı... ayrica 3 karar da çok ortada dakikalarca seyredilip zor tespit yapıldı o kadarda hata olacak bunlar mazeret değil ki ....
    Cevapla
  • Kürşat 2 ay önce Şikayet Et
    Efes maçin dada aynı senaryo hakem di küfürdür sonra ne oldu elediniz efesi bu sefer öyle olmuıyacak
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ben bir fb li olarak bjk hocasının haksız atıldığını, ayrıca hakemin çok kötü ve yanlı kararlar verdiğini düşünüyorum. lakin fb li oyuncular işini yaptı ne olursa olsun bu maçı alabilecek güçteler. hakeme ihtiyaçları yok yani.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Buda kim la budamı meşhur olmak istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle