Nihat Kahveci'den Semih Kılıçsoy patlaması!

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Semih Kılıçsoy'un Gaziantep FK maçında süre alamamasına isyan etti.

Nihat Kahveci'den Semih Kılıçsoy patlaması!
Nihat Kahveci'den Semih Kılıçsoy patlaması!
GİRİŞ 07.10.2024 10:44 GÜNCELLEME 07.10.2024 10:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta gündem Semih Kılıçsoy. 1-1 sona eren Gaziantep FK maçında süre alamayan milli futbolcuyla ilgili Nihat Kahveci'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Kontraspor'da Gaziantep FK-Beşiktaş maçını yorumlayan Nihat Kahveci, Semih Kılıçsoy üzerinden Giovanni van Bronckhorst'a yüklendi.

Milli futbolcunun süre alamamasını eleştiren Nihat Kahveci, "Ne oldu? Bana "Semih Kılıçsoy şu yanlışı yaptı, hoca da Semih'e taktı" desinler" ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy'a seslenen Kahveci, "Saygısız olma, formayı sahanın içinde kazan" sözlerini sarf etti.

Genç forvetin Gaziantep FK maçında süre alamamasını anlamlandıramadığını aktaran Nihat Kahveci, "Bugün yarım saat, 15 dakika, 10 dakika, 1 dakika oyuna girmemesini bana kimse anlatamaz" diyerek sözlerini noktaladı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ise Gaziantep FK maçı sonrası Semih Kılıçsoy'la ilgili gelen soruya şu yanıtı verdi:

"Semih genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde, bir sonraki oynayacağımız blokta oynayabilir."


Bu sezon tüm kulvarlarda 10 maça çıkan Semih Kılıçsoy 425 dakika süre alabildi ve 3 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • ümit 3 saat önce Şikayet Et
    Kimin oynayacagına bunlar mı karar veriyor artık Semıh gecen sene 8-10 hafta ıyıydı bıttı Tıpkı ırfan can gıbı
    Cevapla
  • MASK 3 saat önce Şikayet Et
    herkes tutturmuş bir semih aha bende burdan diyorum semihi üç maç ilk onbir doksan dakika oynat üç maç sonra diyeceğiniz semih bu takımın oyuncusu değil
    Cevapla
  • ali 4 saat önce Şikayet Et
    montellaya çemkirdiniz ama kendi hocanız bile oynatmıyor. bence genç kardeşimizi güreşe haltere yönlendirin. futbolda işi zor
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 4 saat önce Şikayet Et
    o zaman gecseydin takimin basina oynatirdin istedigini
    Cevapla