Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı! Maç ertelendi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atılması nedeniyle ertelendi.

GİRİŞ 02.10.2024 21:11 GÜNCELLEME 02.10.2024 22:19
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları arasında oynanan FIBA Süper Kupa maçı tribünlerde yaşanan olayların ardından yarına ertelendi. Mücadele yarın seyircisiz oynanacak.

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan maçta son EuroLeague Women şampiyonu Fenerbahçe ile FIBA Avrupa Kupası (EuroCup) finalisti Beşiktaş karışı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk periyodunun başında 2'nci dakikada skor henüz 4-2 Fenerbahçe lehine iken her iki tribünden de atılan meşale ve yabancı cisimler nedeniyle takımlar hakem kararıyla soyunma odasına gönderildi. Yaklaşık 30 dakikalık aranın ardından salonun boşaltılacağı ve maçın seyircisiz oynanacağı kararı anons edildi.

OLAYLI MAÇ ERTELENDİ

Emniyet güçlerinin gözetiminde salondan önce Beşiktaşlı sonra Fenerbahçeli taraftarlar çıkarıldı.

Kulüpler arasında ve daha sonra FIBA ile yapılan görüşmeler neticesinde maçın yarın saat 16.00’da oynanmasına karar verildi. Kararı, FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa ve iki kulübün başkanı birlikte açıkladı.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, FIBA Kadınlar Süper Kupa maçında yaşanan olaylar sonrası görüşme gerçekleştirdi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Murat 13 dakika önce Şikayet Et
    O sahaya yabancı madde ve patlayıcı atanları araştırın fetö ve GS bağlantısı çıkacak bunun başkaa yolu yok ortada bir terör varsa bu fetö ve GS ile alakalıdır
    Cevapla
  • anri fb ve bjk 20 dakika önce Şikayet Et
    koc ve yavrusu
    Cevapla
  • Misafir 22 dakika önce Şikayet Et
    ne oldu kankalar? tiyatroya devam
    Cevapla
  • DURSUN 45 dakika önce Şikayet Et
    Sıkıntı ali koç ve acun
    Cevapla
  • Misafir 46 dakika önce Şikayet Et
    Acun'un olduğu yerde olay vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle